Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Xperia XZ1 ехо по време на разговор

Featured Replies

Имам следния проблем с моя смартфон Xperia XZ1 по време на разговор от другата страна се чува ехо. Три пъти телефона беше на сервиз в Bulgram, който е  оторизиран сервиз на Sony, но без резултат писах и до Sony Bulgaria по имейл и ми пратиха инструкции, за да реша проблема и никакъв ефект.Откакто телефона е с Android 9.0 възникна този проблем.Някой ако знае дали проблема е от новата ОС на Android или нещо друго. Благодаря  Ви предварително. 

Проблема само при разговор през мрежата на мобилен оператор ли го има, или и през приложения като вайбър например?

Със сим карта от друг оператор пробвано ли е?

• Автор
преди 3 минути, halek написа:

Проблема само при разговор през мрежата на мобилен оператор ли го има, или и през приложения като вайбър например?

Със сим карта от друг оператор пробвано ли е?

Проблема е при разговор с мобилен оператор и вайбър и messanger с друга карта на друг оператор също е пробвано но проблема си остава.

• Автор

През слушалки не се чува ехо. Пробвах и с друга Sim карта  на същия оператор има проблем с ехото, но с карта на A1 нямаше ехо.

Не знам какво общо може да има мрежата. Телефона има два микрофона, единия работи при включен високоговорител, а другия при ползване на стандартната слушалка. Вероятно при теб се включват и двата.

Пробвал ли си software repair през Xperia Companion? https://support.sonymobile.com/bg/xperia-companion/

• Автор
преди 12 часа, pix3l написа:

Не знам какво общо може да има мрежата. Телефона има два микрофона, единия работи при включен високоговорител, а другия при ползване на стандартната слушалка. Вероятно при теб се включват и двата.

Пробвал ли си software repair през Xperia Companion? https://support.sonymobile.com/bg/xperia-companion/

Пробвах с  Xperia Companion и пак без резултат.

С телефоните, които съм имал, две различни Нокии, по-стара и по-нова, съм срещал ехо (май се нарича още някаквасифония), но не постоянно с един и същи номер отсреща и не постоянно при един и същи номер. Също така "отсреща" са ме питали защо има ехо, а при мен не е имало. Май съм го чувал и при едновремешните стационарни телефони и тогава в разговора шеговито се обръщахме към евентуално подслушващия "др. капитан", че се чува подслушването им :D

Струва ми се, че е някакъв общ ефект на мрежата.

• Автор
преди 4 часа, Ьрмалоу написа:

С телефоните, които съм имал, две различни Нокии, по-стара и по-нова, съм срещал ехо (май се нарича още някаквасифония), но не постоянно с един и същи номер отсреща и не постоянно при един и същи номер. Също така "отсреща" са ме питали защо има ехо, а при мен не е имало. Май съм го чувал и при едновремешните стационарни телефони и тогава в разговора шеговито се обръщахме към евентуално подслушващия "др. капитан", че се чува подслушването им :D

Струва ми се, че е някакъв общ ефект на мрежата.

За подслушване едва ли понеже съм пробвал с друг телефон и няма ехо така че може би не е от sim картата а от оператора, но пък пробвах и с 2G и 3G и пак няма разлика мисля, че е възможно да са честотите на телекома  или на телефона .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.