Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Необяснимо забавяне в BOOT

Featured Replies

Абсолютно през цялото време свети диода на харда. Няма заредени мрежови устройства, блутуут и т.н. Registry mechanic пробвах, сега тегля медика. А откъм драйвери - всички ги преинсталирах, абсолютно никаква разлика! Преинсталирах и кодеците. По погрешка изтрих перманенто Windows messenger с AutoPatcher, та се наложи да преинстална Service pack 2.

Никакво подобрение след медика. Е, голямото чудо - зарежда по-бавно в буут. И без това рестартирам рядко. Ако все пак някой се досети за нещо нека пише.

Предположение от един колега:

с някой tweaker си задал да изтрива swap-file при завършване на работа - за по-висока сигурност или нещо подобно. при рестарта системата го прави наново всеки път и ако диска е фрагментиран доста време търси по-големи парчета свободно място.

моето мнение за това предположение е, че е малко вероятно, защото преди доста време при прехвърляне на системи от един диск на друг бях забравил да копирам и swap-а. при това положение системата просто не искаше да зареди, докато не създадох (на друга машина) празен файл с размер над (мисля) 4МВ. т.е. мисля, че ако tweaker-a изтрие този файл, то просто няма да може да е зареди системата за да си го направи пак, но това си е мое предположение.

• 2 седмици по-късно...
GFreeman, когато форматираш - кажи дали има ефект.

Няма ефект. :wors:

Можеш да изпробваш и O&O Defrag 8.5.1788 като дефрагментираш C-тo с метод Complete/Name, след това от File - Options - Offline Defragmentation можеш да пуснеш офлайн дефрагментацията. Също пробвай да оптимизираш системата с Advanced Windows Care и WinXP Manager, дано помогнат :camera2:

Извинявам се че се намесвам.Искам да те попитам как точно се работи със defrag.Има няколко начина на сканиране,кое за какво е?Благодаря.

Значи Stealth е най-бързото, но и най-повърхностното.

Space е стандартното дефрагментиране.

Complete/Name подрежда фаиловете по име, според разработчиците на O&O е подходящ за системния дял - C: .

Complete/Access подрежда фаиловете по последен достъп.

Complete/Modified подрежда фаиловете по последна промяна.

Редактирано от myd (преглед на промените)

Ghostface Killah искам да ми кажеш дали има промяна при изкаран кабел от LAN картата или USB ако си с кабелен модем.

Значи Stealth е най-бързото, но и най-повърхностното.

Space е стандартното дефрагментиране.

Complete/Name подрежда фаиловете по име, според разработчиците на O&O е подходящ за системния дял - C: .

Complete/Access подрежда фаиловете по последен достъп.

Complete/Modified подрежда фаиловете по последна промяна.

Кокато сканирам на space ми изкарва че имам заключени фаилове.Някои ги премахнах,но други не можах.

Кокато сканирам на space ми изкарва че имам заключени фаилове.Някои ги премахнах,но други не можах.

За отключване на такива фаилове ползвай Unlocker: Изтегли cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.