Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трудният избор - Huawei P Smart Z или Xiaomi Redmi Note 8?

Featured Replies

Здравейте, колебая се за мобилен телефон до 400лв., та въпросните два флагмани ми направиха най-добро впечатление цена-качество. Повече клоня към Huawei-я, тъй като има Pop-up предна камера, която не толкова да ме кефи как "изскача", а по-скоро, че не заема пространство от екрана, та имам пълноценен екран. В същото време Xiaomi-то има 4 камери отзад, което уж трябва да значи, че трябва да прави по-качествени снимки, въпреки че, като тествах P Smart Z в магазина, бях доста учуден от добрите снимки, които правеше. Като технически характеристики са почти еднакви. Интересува ме най-вече качеството на Huawei в тази серия, тъй като съм чувал доста негативни мнения по отношение по-старите им модели в този ценови диапазон, че се развалят екраните им, макар пък масово да се използват. Моля, за компетентен съвет. Благодаря предварително!

• Автор
преди 41 минути, ined написа:

"Флагмани" за 400 лева??? Нещо бъркаш понятието флагман.

Добре, извинявам се, че обърках понятието "флагман". Предполагам все пак е станал ясен въпроса ми, че търся смартфон, вписващ се във въпросния бюджет, и желая да чуя мнение за въпросните два СМАРТФОНА*.

преди 6 минути, ivelin91993 написа:

и желая да чуя мнение за въпросните два СМАРТФОНА*.

Първо трябваше да видиш в гугъл :СРАВНЕНИЕ НА XIAOMI REDMI NOTE 8 С HUAWEI P SMART Z  Основните разлики са в камерите и паметта.Ксаомито е с по добра камера и възможност за избор на памет 32GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM, 64GB 6GB RAM, 128GB 4GB RAM, 128GB 6GB RAM.А Huawei е твъдо с 64 GB, 4 GB RAM.Така че според данните от двата,Xaomi е по-добрия избор.Кой ще е излезе по-здрав не знам обаче.

преди 11 часа, ivelin91993 написа:

Здравейте, колебая се за мобилен телефон до 400лв., та въпросните два флагмани ми направиха най-добро впечатление цена-качество.

Хуавей P Smart Z  защо го сравнявате с Xiaomi Redmi Note 8 по скоро сравнете с нещо от сорта на
Xiaomi Mi 9T имащ аналогично изскачаща камера и без дупка в дисплеят ,а може директно с Xiaomi Redmi Note 8 Pro, който технически е с по добри параметри за грубо 50лв в повече.Разгледайте му ревюто и си преценете кой прави по хубави снимки.  https://www.notebookcheck.net/Huawei-P-Smart-Z-Review-Mid-range-smartphone-with-a-pop-up-camera.424263.0.html

Screenshot_39.jpg

• 2 седмици по-късно...

Най-добре е да се избягват китайските марки смартфони.

преди 44 минути, sky1 написа:

Глупости. Китайските марки са не по-лоши от всички други. А и другите марки се правят в Китай (пак), Индия, Виетнам, и т.н. Няма японско происзводство, а и да има - не стига до България.

Ползвам Xiaomi от няколко месеца и съм страшно доволен, няма забиване, няма бъгове, батерията държи много време, ще видим за напред, но за сега нямам никакви забележки. Определено ако търсиш добри параметри на прилична цена, това е телефонът!

Защо не се насочите на новите модели на самсунг галакси ако наистина искате супер смартфон това е . Забравете за Хуауей догодина спират андройд за новите модели ква е тая мания в последните 2 години по тази марка не ви разбирам за мен са супер нестабилни повече от 2 години няма  да издържи .

на 30.12.2019 г. в 9:23, sky1 написа:

Сички са китайски и топли от FoxКон . Немски няма нито пък Американски .Отвътре всичко е Китай макар и да пише IPhone сглобени в Калифорния

преди 16 часа, adersa написа:

Защо не се насочите на новите модели на самсунг галакси ако наистина искате супер смартфон това е . Забравете за Хуауей догодина спират андройд за новите модели ква е тая мания в последните 2 години по тази марка не ви разбирам за мен са супер нестабилни повече от 2 години няма  да издържи

Кое им е супер-а  Самсунгите са по -по -най голямата неграмотия в света откъм поддръжка за телефони.За Tyzen да не говорим .Те 2 месеца след излизането на нов Андроид мютват сичко и са с най надцененият китайски хардуер.Терористи.

преди 1 час, Alletheya написа:

Те 2 месеца след излизането на нов Андроид мютват сичко и са с най надцененият китайски хардуер.Терористи.

Taka e за тука си прав ама аз от много години използвам телефоните им и до сега не съм забелязал бъг в софтуера им . Постоянно получавам нови ъпдейти и аз чакам новият андройд пуснаха го там на някакви нокиики измислени а ние кво прайм ?

За хардуера не съм съгласен също . Моя е малко по бърз от самсунг галакси J6+

преди 1 час, adersa написа:

Taka e за тука си прав ама аз от много години използвам телефоните им и до сега не съм забелязал бъг в софтуера им . Постоянно получавам нови ъпдейти и аз чакам новият андройд пуснаха го там на някакви нокиики измислени а ние кво прайм ?

За хардуера не съм съгласен също . Моя е малко по бърз от самсунг галакси J6+

Разбира се че съм ПРАВА :lipstick:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.