Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Speecy, PassMark, РАМ и Уиндоус настройка...

Featured Replies

Speecy + RAM

Преди време го взех тоя комп с 2х4ГБ 1666 РАМ фабрична, някаква обикновена, имах 2х2 Геймърска професионална и отначало вървяха на 1666, нещо после стана и тргнаха на 1333. Това, което дава Speccy е т.е. 1333 нали така? Как да тръгне пак на 1666?

https://i.ibb.co/BtsjBPK/Screen-Shot-12-21-19-at-04-08-PM.png

PassMark 

Добре ли е компа според този тест?

https://i.ibb.co/v4XkjzF/Screen-Shot-12-21-19-at-04-06-PM.png

И искам да питам за една настройка на Уиндовс лентата, искам да ми показва групираните овторени папки със съдаржението, а не само така, както на тоя принт скрийн: Долу вляво на снимката.

https://i.ibb.co/99KJsB9/Ovrokc.png

Влизаш в биоса и проверяваш какви са ти настройките и профилите на паметта.

Ако трябва снимаш, четеш ръководство и т.н.

Не мисля, че те грее този тест за производителност - важното е дали на теб ти върши работа и дали има нормални температури при това.

Отивашс настройките на лентата и променяш докато стане така както желаеш, по спомен са 3 опции.

преди 1 час, Камен Петров написа:

И искам да питам за една настройка на Уиндовс лентата, искам да ми показва групираните овторени папки със съдаржението, а не само така, както на тоя принт скрийн: Долу вляво на снимката.

Десен клик по Лентата със задачите, избираш Taskbar settings и слагаш отмеетка на Use Aero Peek to preview the desktop

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Автор
преди 30 минути, DarkEdge написа:

Десен клик по Лентата със задачите, избираш Taskbar settings и слагаш отмеетка на Use Aero Peek to preview the desktop

То е отметнато но по някаква причина е в сиво и реално ауро ефекта не работи. Не може нито да се ънчекне примерно, сиво е, т.е. неактивно.

преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

Влизаш в биоса и проверяваш какви са ти настройките и профилите на паметта.

Ако трябва снимаш, четеш ръководство и т.н.

Не мисля, че те грее този тест за производителност - важното е дали на теб ти върши работа и дали има нормални температури при това.

Отивашс настройките на лентата и променяш докато стане така както желаеш, по спомен са 3 опции.

Засега върши работа, но онзи ден ми изпили нервите, появиха се много странни проблеми. След като ми се струва, че майка ми отвори едно писмо, което набута вирус, после форматирах. Преди това прехвърлях файлове от друг комп и започнаха едни странни неща. Бучене, стържене, сложил съм най-важните драйвъри и т.н. На дел поне това им признавам че имат добра поддръжка онлайн. Не съм сигурен дали не прецаках батерията на дъното. Защото чистих компа, разкачах и закачах много неща, почистил слотовете и т.н. Обаче извадих батерията и я забравих на студено около 2 часа.

За момента върви много добре компа, температури не качва. Той е доста стара конфигурация така или иначе но е запазен. Но не знам защо е това с РАМ-а. От опциите на дъното няма какво да се направи. Рамта е 1666, дъното е скомбинирана поддръжка и за 1333 и за 1666, обаче разликата е там, че едната рам е най-обикновена фабрична платка а другата е професионална геймърска на Адата. От най-доброто им тогава когато е купена, червената серия.И се чудя дали от това не може да е проблема.

Стартирай SystemPropertiesAdvanced, под Perfotmance кликни бутон [Settings...] и маркирай Adjust for best performance

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.