Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със Син екран

Препоръчан отговор

Здравейте имам проблем със лаптопа дава ми син екран от доло пише грешката bugcode_usb_driver на уиндоус 10 съм опитвам със флашка да го преинсталирам но не я показва във биос нямам и записвачка със която да го преинсталирам модела е Acer Aspire E1-522

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проба с друга памет.

Проба с друг инструмент да създадете зареждащата памет.

Проба с друга OS и/или инструмент.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има десетки теми във форума как се инсталира windows 10. Отиваш на сайта на microsoft, теглиш инструмента им и с него си теглиш и записваш иснталацията на USB:

https://www.microsoft.com/bg-bg/software-download/windows10

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Петър Чакъров написа:

bugcode_usb_driver

Цитат

8. Изключете ненужните компоненти

Някои потребители съобщават, че не могат да инсталират Windows 10, като използват зареждащо се USB флаш устройство . Според тях грешката BUGCODE_USB_DRIVER BSoD се появява всеки път, когато се опитват да инсталират Windows 10. Единственото решение досега е да изключите всички периферни устройства и компоненти, които не използвате. След като изключите всички ненужни компоненти, грешката в BSoD трябва да бъде отстранена и ще можете да инсталирате Windows 10.

https://windowsreport.com/bugcode-usb-driver-windows-10/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Петър Чакъров написа:

bugcode_usb_driver

Махнио всички USB устройства, провери да не си сложил флашката на синия USB порт и стартирай машината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DarkEdge написа:

Махнио всички USB устройства, провери да не си сложил флашката на синия USB порт и стартирай машината.

Имам и син усб порт но не я поставям там а на другите усб портове просто не ми стартира уиндоус няма как да буутна флашка защото не я разчита

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А кога изгрява син екран, щом не е от флашка?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Петър Чакъров написа:

Имам и син усб порт но не я поставям там а на другите усб портове просто не ми стартира уиндоус няма как да буутна флашка защото не я разчита

от биос, изключи камера, мрежови устройства като например Wi-Fi и други такива, които по същество са периферия

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 39 минути, DarkEdge написа:

А кога изгрява син екран, щом не е от флашка?

Стартира уиндоуса показва програмите за 5 - 10 секунди и веднага показва синия екран

преди 38 минути, дръндю написа:

от биос, изключи камера, мрежови устройства като например Wi-Fi и други такива, които по същество са периферия

Няма как защото няма такава опция в биоса

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 38 минути, plamen_petrov_80 написа:

А под капака ако махнеш wi-fi модула ...

дали е от Wi-fi модула ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Петър Чакъров написа:

дали е от Wi-fi модула ? 

Как предлагаш да разберем?

Другите неща опита ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

след втори прочит, останах с впечатлението, че джама е инсталиран, но напоследък е започнал да дава проблема със синия екран
и той се е опитал да го преинсталира, но флашката му не се разпознава

не знам с какъв иструмент е направил бутващата флашка, защото при неправилен запис, някои нови машини не я разпознават
мисля, че не знае как да си направи бутваща флашка...тъй де, друг е въпроса, мога ли да мисля

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, Петър Чакъров написа:

... просто не ми стартира уиндоус...

преди 6 часа, Петър Чакъров написа:

Стартира уиндоуса показва програмите за 5 - 10 секунди и веднага показва синия екран

...

Последно? ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, JKirilov написа:

Последно? ;)

Приятел, ти какво - решил си да трупаш безсмислени постове?... Бройка ли гониш, или лайкове? :)

Няма файда от това, да знаеш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 29.12.2019 г. в 20:23, RudeBoy написа:

Приятел, ти какво - решил си да трупаш безсмислени постове?... Бройка ли гониш, или лайкове? :)

Няма файда от това, да знаеш. 

Не гоня постове нито нищо щом 5 секунди ми стартира уиндоусът и показва програмите аз какво мога да направя през тия 5 секунди дори аваст не може да зареди 

на 29.12.2019 г. в 18:19, дръндю написа:

след втори прочит, останах с впечатлението, че джама е инсталиран, но напоследък е започнал да дава проблема със синия екран
и той се е опитал да го преинсталира, но флашката му не се разпознава

не знам с какъв иструмент е направил бутващата флашка, защото при неправилен запис, някои нови машини не я разпознават
мисля, че не знае как да си направи бутваща флашка...тъй де, друг е въпроса, мога ли да мисля

Не е така лаптопа си работеше много добре  както си работеше и даде син екран след това започна да се рестартирва

Лаптопа го оправих по следния начин купих му нова записвачка поставих я направих си един диск със уиндоус и го преинсталирах и тръгна 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 31.12.2019 г. в 4:11, JKirilov написа:

А трябваше да имаш винаги един диск/флашка с Windows Repair!

флашка имам и диск си имам но лаптопа ми нямаше записвачка така бях го купил и до сега така работеше

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...