Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Получих Виза карта, без съгласие!

Featured Replies

Днес когато излизам, на пощенската ми кутия имаше плик с VISA карта, аз съм човек който избягва тези неща и не се занимавам с такива карти!

Нито съм подавал заявка,нито очаквам карта, нито нищо, а по странното е че пристигна без подписка или нещо, беше просто оставена на пощенската кутия, на плика пише нещо на немски, включително Frankfurt. а самата карта е синьо лилава, Revolut VISA!  Иначе пише моето име на плика и картата, с една буква разлика.  Имате ли някакви идеи?

Не е кредитна, visa prepaid debit е картата. Спокойно можеш да я изхвърлиш.

По спомен, за да получиш  картата, трябваше да вкараш 25лв през мобилното приложение. Не знам сега как е.... Но провери, дали ще я видиш през апа. Може да има нещо... 😁

• Автор
преди 3 часа, Аlex&Vanko написа:

Хубу франкфурт а банка издател има ли?

Не видях, само пище име и адрес, нищо повече!

преди 3 часа, RudeBoy написа:

Да си правил нещо подобно ?

Не, не съм.

преди 2 часа, Silvering написа:

Не е кредитна, visa prepaid debit е картата. Спокойно можеш да я изхвърлиш.

Пише ВИЗА! Все пак пише моето име ии не смея да я хвърля, пък знам ли. Ще я задържа докато не изясня случая.

преди 1 минута, Zaza Zaraza написа:

По спомен, за да получиш  картата, трябваше да вкараш 25лв през мобилното приложение. Не знам сега как е.... Но провери, дали ще я видиш през апа. Може да има нещо... 😁

Какво е това АПА?  Как да проверя?    Не съм вкарвал никакви пари, нито съм искал такава карта.

Мобилно приложение. Изтегляш го на телефона и пробваш да я добавиш. 

Не знам защо така се е получило. Попитай им съпорта на сайта. 

преди 7 часа, JKirilov написа:

Но за всеки ден задържане дължиш по 1000 паунда, британски, брекзитски... :wink12:

Глупости...на търкалета..

преди 10 часа, Войсмил написа:

Какво е това АПА?  Как да проверя?    Не съм вкарвал никакви пари, нито съм искал такава карта.

https://www.revolut.com/en-BG

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Ти му казваш, че е предплатена виза и спокойно може да я изхвърли, той твърди, че пише ВИЗА. Кат много знаеш, що пускаш тема? Отговаряме ти, ти пак повече знаеш..

преди 20 минути, Silvering написа:

Ти му казваш, че е предплатена виза и спокойно може да я изхвърли, той твърди, че пише ВИЗА. Кат много знаеш, що пускаш тема? Отговаряме ти, ти пак повече знаеш..

И защо да я изхвърля, като може да я ползва за много работи: ремонт на телефон или лаптоп, чистене на лед от стъклото на МПС-то, шпакловане и някои други незаконни неща:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.