Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избиране на принтер

Featured Replies

Здравейте!

Понеже не разбирам много от принтери, знам само че има разлика в мастилата, не знам точно каква, но ценовата разлика е огромна. Та имам няколко въпроса и ако може някой по-запознат с принтерите да сподели как можем да си изберем принтер, кои марки са едни от най-добрите и дали ще може да ми препоръча няколко принтера за лична употреба (не е нужно да е професионален).

Благодаря ви предварително!

преди 46 минути, salfie написа:

Здравейте!

Понеже не разбирам много от принтери, знам само че има разлика в мастилата, не знам точно каква, но ценовата разлика е огромна. Та имам няколко въпроса и ако може някой по-запознат с принтерите да сподели как можем да си изберем принтер, кои марки са едни от най-добрите и дали ще може да ми препоръча няколко принтера за лична употреба (не е нужно да е професионален).

Благодаря ви предварително!

За какво ще се използва? Черен или цветен трябва да бъде? 

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

За какво ще се използва? Черен или цветен трябва да бъде? 

Черен, главно за документи.

преди 9 минути, salfie написа:

Черен, главно за документи.

Ето ти примерен линк. Напълно достатъчен обикновен лазарен принтер ще ти върши перфектно работа.

• Автор
преди 6 часа, Емил Костов написа:

Ето ти примерен линк. Напълно достатъчен обикновен лазарен принтер ще ти върши перфектно работа.

Благодаря Ви! 

преди 6 часа, Колев60 написа:

Точно този модел търсех. Един познат го използва във фирмата си и опцията "дране и тормоз" е леко да се каже. Работи на пушка дето се казва денонощно. безотказен.

преди 13 минути, Емил Костов написа:

Точно този модел търсех. Един познат го използва във фирмата си и опцията "дране и тормоз" е леко да се каже. Работи на пушка дето се казва денонощно. безотказен.

Емо! При мен всички принтери в момента са с 15% отстъпка. Днес, това го нямаше а и никога не съм купувал принтер от Емаг. Иначе, други компоненти -да. Ето ти и снимка - долу вдясно!

ScreenShot001.jpg

преди 15 минути, Колев60 написа:

Емо! При мен всички принтери в момента са с 15% отстъпка. Днес, това го нямаше а и никога не съм купувал принтер от Емаг. Иначе, други компоненти -да. Ето ти и снимка - долу вдясно!

ScreenShot001.jpg

Варианти има всякакви. Просто дадох примерен линк. Не, че правя реклама на емаг. Аз даже ползвам един Brother втора употреба. Взех го за 30 лева, че затвориха центъра и трябваше да го бракуват, а той си работи. Над 5 пъти му е пълнена тонер касетата и работи прекрасно.

• Автор
на 14.01.2020 г. в 12:57, Колев60 написа:

Много благодаря !

на ‎14‎.‎1‎.‎2020‎ г. в 12:57, Колев60 написа:

Много добър принтер и аз мисля скоро да си взема един тип лазерен като този за работа ходих до Технополис не ми харесаха много и са много скъпи но този от 98 лв направо ми се наби в очите . А тази марка добри ли са ? защото до сега съм ползвал само на Brother .

Ами след като Ксерокс е станало нарицателно (както йоника и елка ;)), ти как мислиш? По-скоро в днешно време трябва да се пита за конкретен модел, а не за фирма.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.