Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Bluetooth dongle

Featured Replies

Привет колеги,

Купих от технополиса Bluetooth Dongle Hama V2 00 094218. 

Опитах абсолютно всичко за да го накарам да тръгне и предаде на едни БТ слушалки с микрофон JBL 500BT , но без успех. 

На разстояние от 15 см от предавателя започва страшно пукане и прекъсване, да не говорим, че пише някакви космически 10 м на опаковката.

Махнах абсолютно всички други безжични устройства, както и спрях WiFi за да намаля евентуалните смущения с цел тест. Никаква разлика. Ако пък пусна да говоря с някой, тотално губи връзка.

Windows 10 build 1909.  Пробван на USB 3.0/2.0 портове, никаква разлика.

Четох няколко теми че билд 1903 прецаквал БТ. Пробвах го на лаптопа ми с 180х (забравих кой точно)  и никаква разлика.

С една дума кажете боклук ли е да го хвърлям и да си търся друг или има решение, което ми е убягнало за тези няколко часа проби.

преди 2 минути, loc_dogy написа:

Привет колеги,

Купих от технополиса Bluetooth Dongle Hama V2 00 094218. 

Опитах абсолютно всичко за да го накарам да тръгне и предаде на едни БТ слушалки с микрофон JBL 500BT , но без успех. 

На разстояние от 15 см от предавателя започва страшно пукане и прекъсване, да не говорим, че пише някакви космически 10 м на опаковката.

Махнах абсолютно всички други безжични устройства, както и спрях WiFi за да намаля евентуалните смущения с цел тест. Никаква разлика. Ако пък пусна да говоря с някой, тотално губи връзка.

Windows 10 build 1909.  Пробван на USB 3.0/2.0 портове, никаква разлика.

Четох няколко теми че билд 1903 прецаквал БТ. Пробвах го на лаптопа ми с 180х (забравих кой точно)  и никаква разлика.

С една дума кажете боклук ли е да го хвърлям и да си търся друг или има решение, което ми е убягнало за тези няколко часа проби.

Само да чуя марката HAMA и нещата за МЕН лично приключват. От над 20 продукта закупувани от мен, познати, приятели, фирми нищо не работи. Възползвай се от гаранцията и си го смени с друга марка или си искай парите.

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Само да чуя марката HAMA и нещата за МЕН лично приключват. От над 20 продукта закупувани от мен, познати, приятели, фирми нищо не работи. Възползвай се от гаранцията и си го смени с друга марка или си искай парите.

Честно казано натам май отиват нещата. Просто не мога да измисля какво още може да е. 
В стаята има 2 безжични мишки, клавиатура, джойстик и нито едното не прави проблем на другото нито на WiFi.  Аз също имам пререкания с тая марка, но не ми се стори като 25 лв. да са малко за БТ адаптер, та мислех, че поне ще работи г/д.

Ако нямате идея какво, поне ще помоля някой да ми препоръча до 30 лева донгъл, който ще ми свърши работа на около 2.5 м да си използвам слушалките.

• Автор
Какъв е моделът на блутут слушалките? Те нямат ли си блутут модул?
Jbl 500bt
Нямат, предвидени са за работа с всякакви бт устройства. На телефона си работят от другата стая даже, на лаптопа от около 4 5 метра. На този донгъл може би от 15 см.

Sent from my POT-LX1 using Tapatalk

току-що, loc_dogy написа:

Jbl 500bt
Нямат, предвидени са за работа с всякакви бт устройства. На телефона си работят от другата стая даже, на лаптопа от около 4 5 метра. На този донгъл може би от 15 см.

Ами от Emag си избери друг блуту като марка или може да занесеш слушалките в магазин и да тестваш блутута на място.

• Автор
Ами от Emag си избери друг блуту като марка или може да занесеш слушалките в магазин и да тестваш блутута на място.
Asus bt400 би ли свършил работа?

преди 23 минути, loc_dogy написа:

Asus bt400 би ли свършил работа?

Би трябвало да свърши.Но нали знаеш, божа работа. Ако има дефект, се възползваш от гаранцията. Но аз за дефектен блутут на Асус не съм чувал. Виж за Хама нищо добро.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Аз съм със същите слушалки и честно казано си взех един адаптер без име да пробвам но тръгна безпроблемно. С 1903 версия на Уиндоус съм.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.