Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

автономно захранване на видеонаблюдение

Featured Replies

Здравейте как мога да направя, така че системата ми за видеонаблюдение да издържи поне 4-5 часа автономно. ЮПС ппо 120-150 лв имат по 7-8А батерии, затова не са опция. Не разполагам с определен бюджет, но с ЮПС ми се вижда доста голяма инвестиция, за да може идеята да бъде реализирана, ще помоля за съвети или алтерантивни варианти. Общия апераж на системата ми е около 10А. РАзполагам и с акумулатор 50А. Един ЮПС с външен акумулатор, ще свръши ли работа, и ако да предложете нещо на разумна цена. Благодаря !

Здравейте как мога да направя, така че системата ми за видеонаблюдение да издържи поне 4-5 часа автономно. ЮПС ппо 120-150 лв имат по 7-8А батерии. Общия апераж на системата ми е около 10А. РАзполагам и с акумулатор 50А. Един ЮПС с външен акумулатор, ще свръши ли работа, и ако да предложете нещо на разумна цена. Благодаря !
ЮПС за отоплителна инсталация, с външен акумулатор.
Качествен с чиста синосоида не е евтин но си заслужава.
Разгледай Sine UPS ползвам два такива не съм имал проблеми вече няколко години.

Sent from my SM-G390F using Tapatalk

• Автор
преди 30 минути, trolazol написа:

ЮПС за отоплителна инсталация, с външен акумулатор.
Качествен с чиста синосоида не е евтин но си заслужава.
Разгледай Sine UPS ползвам два такива не съм имал проблеми вече няколко години.

Sent from my SM-G390F using Tapatalk

Видях ги, но при всички тях работната темпретатура минималната е 0, в къщата не се живее и ще е на таванско помощение. Предполагам, ще има момнети когато ще пада под 0, примерно до -2, -3, дали ще е проблем според теб ?

• Автор

Дадоха ми друг вариант. Моля някой компетентен да каже дали ще сработи. Чертежа е мой, поне така разбрах, че трябва да се случат нещата от написаното. Зарядното е т.нар. автоматично зарядно за акумулатор. 

снимка

• Автор

5A захр. на камерите, 2А адаптер на двр, и около 3А грубо за камерите, 2х0.700Ма и 1х1000Ма

• Автор

Тоест, да един захр. блок за каемирте и адаптез за двр, но не е проблем да се вземе примерно по голямо захранване и да се върже и двр директно там

• Автор

Ето това намерих http://www.led-bg.com/bg/product/ad-155, според специалисти от друг форум, не ми трябва нито зарядно, нито нищо, само трябва да се върже на съответните клейми. 

Това което съм ти предложил е по-добро.Тези захранвания и аз гледах подобни, но те изкарват на изхода си 13,8В, не зная твоето оборудване дали може да работи на такова напрежение или ще се наложи допълнително да се намали до 12В.

• Автор
преди 7 часа, M.Николов написа:

Това което съм ти предложил е по-добро.Тези захранвания и аз гледах подобни, но те изкарват на изхода си 13,8В, не зная твоето оборудване дали може да работи на такова напрежение или ще се наложи допълнително да се намали до 12В.

https://www.kassabasystems.com/lbh30htc200f-2mp-4-v-1-ir-kamera-za-videonablyudenie-longse

https://www.kassabasystems.com/ir-kamera-lbp60htc200f

https://www.kassabasystems.com/dvr-trx-1204ahdn

Ето това е оборудването

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.