Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Машини Parkside

Featured Replies

Здравейте, какво мислите за марката parkside, която продават периодично в Lidl. Виждал съм професионалисти и фирми да ползват техните винтоверти, водят се хоби техника, но от 2-3 места чух, че за цената качеството е повече от перфектно. Вие какво мислите ?

Имам колеги,които ползват за професионални нужди машините им.Лично на мен не ми допаднаха перфоратор и зеге,с които имах удоволствието да работя.Тежички са за по-продължителна работа.Но като цяло са здрави машинки.

Преди 3 години работех в мебелна фабрика. Монтажниците там доста си ги купуваха, най-вече акумулаторните винтоверти. 

• Автор

Да бе малко е странно, цената им хоби, пък иначе качеството топ. Питам понеже съм намерил техен винтоверт 20V, 2A батерия. Мостра е бил и затова цената му е с 50лв надолу от редовната, иначе казано от 250 на 200лв

преди 2 минути, k120 написа:

пък иначе качеството топ. 

Кой ти казва,че качеството е топ?Но качество/цена си заслужава.Но ти казах кое ми пречи лично на мен при работа

преди 47 минути, k120 написа:

Да бе малко е странно, цената им хоби, пък иначе качеството топ. Питам понеже съм намерил техен винтоверт 20V, 2A батерия. Мостра е бил и затова цената му е с 50лв надолу от редовната, иначе казано от 250 на 200лв

М....да  яки оферти ще да са, ама като знам ,че в БГ. само тарикати и те за това са такива офертите !  200 - 250 лв. това са си едни 105 - 125 евро

обаче виж тук в таз простата испания на какви цени се продава

В предаването "Фермата" ми направи впечатление, че използваха уреди на тази фирма, т.е не са случайна фирма. Аз лично съм ползвал веднъж техен перфоратор да пробия една дупка, така че не мога да изкажа лично впечатление. Аз предпочитам Makita, но техните уреди са доста по-скъпи (говоря за хубавите, защото има доста ментета).

Във "Фермата" използваха уреди на тази фирма срещу мноо яка сума. Реклама се нарича...

Но след като всички харесват тези уреди, мисля въпросът се изясни!

преди 15 часа, JKirilov написа:

Реклама се нарича...

Май му викаха "продуктово позициониране".

Не са лоши машинките за домашна употреба.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.