Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на телевизор?

Featured Replies

Белгийче, свинь нищо не знае, но аз да ти обясня - за ламбата си прав, за черното не си!

Контрастът е разликата между най-светлото и най-тъмното! Колкто е по-тъмно черното, толкова е по голям контрастът и толкова повече градации имаме, особено в тъмните сцени. Аз с жената гледаме все такива сериали, дето 80% поне от действието се развива в почти пълна тъмнина - примерно в момента McMafia, Prodigal Son, The West Wing, Absentia, Berlin station и др. под. На тъпи ледове, пък и били самсуни или сонита, значи нищо няма да видим, само едно мноооо тъмно сиво! ;)

преди 8 минути, JKirilov написа:

Белгийче, свинь нищо не знае, но аз да ти обясня - за ламбата си прав, за черното не си!

Контрастът е разликата между най-светлото и най-тъмното! Колкто е по-тъмно черното, толкова е по голям контрастът и толкова повече градации имаме, особено в тъмните сцени. Аз с жената гледаме все такива сериали, дето 80% поне от действието се развива в почти пълна тъмнина - примерно в момента McMafia, Prodigal Son, The West Wing, Absentia, Berlin station и др. под. На тъпи ледове, пък и били самсуни или сонита, значи нищо няма да видим, само едно мноооо тъмно сиво! ;)

Жика Tи ги разбираш колкото него затова си обяснявайте взаимно няма кой да ви пречи. Само наблягай на ракийките да ти вървят празните приказки.

преди 2 минути, JKirilov написа:

Празни лафове над пълнено прасенце... :cool:

Жика само дето ти липсва прасето. За лафовете си прав, само това можеш.

• Автор
преди 16 часа, Pig написа:

Настрой си Мotionflow от настройките докато ти тече филма.

Така съм ги настроил, другите настройки например съм ги изключил, настройки като - реално усещане, случайно шумоподтискане, цифрово 

шумоподтискане, плавна градация, HDR режим изключен също и режим на картината ми е стандартният, има ли нещо, което трябва да 

променя, за да се подобри оптимизацията или освен с флашка мога да ги пусна през компютъра ми чрез hdmi кабел, там няма как да забиват 

просто, но има ли смисъл да го правя.....

MOTION FLOW SETTINGS SONY KD49.jpg

преди 12 часа, JKirilov написа:

Би ли описал пътя на сигнала от флашката до ТВ? Няма да питам защо на флашка...

Освен на флашка мога и с hdmi кабел през компютъра си да ги пусна, там поне хардуерът е предостатъчен и няма да има подобни забивания, 

по принцип какво се използва, за да се гледат 4к филми външно ссд или ? Коя е най-добрата опция, нов съм и изобщо не ги разбирам нещата...

преди 54 минути, u kiddin' me ? написа:

там няма как да забиват 

Докато си пуснал филм натискаш бутона Action menu на д/у горе вляво на екрана ти се показва малко прозорче, оттам избираш опцията "Картина"  и тогава започваш да правиш настройките на Motionflow, пробваш различни комбинации докато се изчисти движението.

По този начин настройваш за всеки HDMI вход и различните приложения.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.