Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Еконт пълнолетност нови правила!!!

Featured Replies

здравейте искам да попитам за опция услуга бартер на еконт бях направил бартер миналия месец но служителят ми обясни че от следващата седмица нямам право да приемам паричен превод без лична карта на мой родител и че имало нови правила на Еконт,,та въпроса ми е-- искам да направя бартер с доплащане от другата страна и мога ли да направя бартера и да взема паричния превод п.с. не съм пълнолетен

• Автор
преди 4 минути, RudeBoy написа:

В Еконт какво казаха? Че не можеш. 

Ами, едва ли са те излъгали.

да имали са нови правила трябвало да взимам някакви заявления от данъчното и още разни глупости

Просто е - дай данни на пълнолетен за получател.

https://www.econt.com/econt-express/common-terms

Цитат

23. ППП се изплащат в брой на лицето, посочено като получател, на негов родител или законен настойник, ако е непълнолетно или малолетно или изрично упълномощено от получателя или настойника му лице, срещу представен документ за самоличност и собственоръчен подпис или електронен подпис.

И за да не стане фал (ако не е родител) - даваш неговото име, но твоя тел. номер. Като дойде преводът му се обаждаш и отивате да получите превода.

преди 1 час, Emre E. написа:

да имали са нови правила

Не мисля, че са нови правилата, винаги са били такива, просто са затегнали контрола. И аз се учудих ,че не са дали пратката ми на синчето. Ходих да си я взема и попитах какъв е проблема, няма плащане , няма нищо, само получаване, отговориха ми, че няма значение с каква оптция е пратката, иска се пълнолетие на получателя. В Спиди пък друга пратка му я дадоха, като му препратих съобщението със номера на пратката. Май навсякъде си прилагат правилата според зависи.

Еххх дечица... ...а и по-големите, кога ще се научите че еконт, меконт и т.н. само ви стрижат и изискват и изискват а в това време не вършат нищо като хората?
Обаждаш се на тоя дето ще си менкате "миришещи листчета" и му казваш да изпрати пакета по пощата ДО ПОИСКВАНЕ в твоя пощенски клон. Отиваш с личната карта, никой няма да те пита дали си пълнолетен, преглеждаш си пратката, плащаш(доста по малко за доставка отколкото ще платиш на еконт) и си тръгваш.
Да ся ще завалят присмехулници с коментари от рода пощите са отживелица, не струват дрън дрън дрън дрън дрън, да ама НЕ.

Какво се чудите - отдавна е така (повече от 2 години) и се прави пълен отчет към НАП  Те си намират работа. https://hardwarebg.com/forum/showthread.php/279779

преди 1 час, Bubbles написа:

по пощата

И за колко време пристига пратка от т.А до т.В?

Зависи откъде до къде, по принцип на следващия ден ако е окръжен град. И за 1/3 от цената спрямо куриера. Разни малки населени места са 2-3 дни след като нямат офис. Едно време ползвай и колет по БДЖ. Хептен удобно и евтино. Но темата е за друго.

преди 34 минути, Филипов написа:

колет по БДЖ

Закриха дейността - беше мн. удобно и бързо.

преди 35 минути, Филипов написа:

по принцип на следващия ден ако е окръжен град.

Но това е САМО по принцип.

преди 11 часа, DarkEdge написа:

И за колко време пристига пратка от т.А до т.В?

Когато съм ползвал услугата, пращал съм София до Търговище например, Пускам Понеделник сутринта, вотрник следобед е там НА ВРАТАТА на адресанта(ако пакета не е твърде голям за да го носи пощальона, в противен случай в пощенския клон), има вариант ако колата с пакетите се е разминала с пощальона той да те посети на другия ден сутринта, но така или иначе сега вече адресанта получава СМС в момента в който пратката пристигне в крайния пощенски клон и получателя може да отиде да си го вземе ако не му се чака пощальон или знае че пакета е по-голям, има си проследваща номер и всичко останало.

Нямам нищо против еконт и т.н. обаче да ми вземат 5 кинта за да занесат 20гр. джобно пакетче до съседния КВАРТАЛ, малко са се поизхвърлили, да не говорим че ако го пратя днес, ще го занесат чак утре, а с пощата имаш услуга която в определен радиус от райони можеш да изпратиш пакет и с определена услуга да стигне още същия ден... ...е естествено няма как да стане ако го пуснеш следобед, но до обед е напълно възможно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.