Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идеи за програмиране на C#.

Featured Replies

Здравейте! Искам да практикувам повече програмиране, но нямам идеи. Не ми се правят игри, но пък мога да правя програми. Проблема, е че нямам идея какво да прави програмата ми. Програмите ще бъдат на C#. Ако може предложете нещо, а аз ще се опитам да го направя. Благодаря предварително.

преди 5 минути, RxC001 написа:

Здравейте! Искам да практикувам повече програмиране, но нямам идеи. Не ми се правят игри, но пък мога да правя програми. Проблема, е че нямам идея какво да прави програмата ми. Програмите ще бъдат на C#. Ако може предложете нещо, а аз ще се опитам да го направя. Благодаря предварително.

Ето ти линк. Ако смяташ, че си добър тук ще се докажеш

• Автор
преди 19 часа, Емил Костов написа:

Ето ти линк. Ако смяташ, че си добър тук ще се докажеш

Идея не услуги.

преди 3 минути, RxC001 написа:

Идея не услуги.

Там ще намериш различни идеи и ще видиш какво точно иска даден потребител.

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

Там ще намериш различни идеи и ще видиш какво точно иска даден потребител.

Нямам намерения да ми плащат за мазания код, все още се уча. Нещо като идея за новобранец.

преди 1 минута, RxC001 написа:

Нямам намерения да ми плащат за мазания код, все още се уча. Нещо като идея за новобранец.

Докато се смяташ за новобранец нищо няма да направиш или да напреднеш. Прегледай какво се иска там и наблегни на това.

https://www.hackerrank.com

на ‎23‎.‎2‎.‎2020‎ г. в 21:33, RxC001 написа:

Ето една идея.

Друга идея е една програма за магазин.

Примерно: Получават се разни документи с някакъв сорт стоки. Сканират се и програмата сама завежда информацията за стоката в магазина. После се правят продажби и програмата следи кога да се зареди вид стока. Изготвя електронна поща към различните доставчици и прочие. Където се вика да се облекчи дребните търговци от досадните работи по отношение на завеждане на стоките, лесен начин за ревизии и т.н.

Да, има доста програми които правят тези неща, но като за упражнения в този смисъл може да се изграждат различни модели, които в последствие да се внедрят после някъде.

Друга идея -програма за сканиране на книги, която после ги превръща в звук, за да не се налага да се чете, а да се слушат.

За първо време може да се почне с една програма (по-точно модул) за обработване на линейни и дървовидни структури. Защо не и една програма за криптиране на данни.

Ето тук пък може да се намерят разни неща за упражнения и изучаване на C# ...

Успех! 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.