Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с принтер HP Deskjet 2130

Featured Replies

Здравейте,ще ви бъда много благодарна,ако някой успее да ми помогне.Та проблемът е следният-исках да презаредя тонер касетата за черно-бяло отпечатване.Извадих я,напълних я с мастило,всичко точно дотук.Сложих я и се опитах да отпечатам нещо,но уви на лаптома си изписва постоянно,че е несъвместима и не я разпознава,а лампичката за черен тонер не престава да мига.Някакви идеи как да оправя тази грешка?Благодаря отново!

• Автор

Универсално мастило за HP... cartridge not recognized,не е въпросът в мастилото,а в тонер касетата,нямам идея как да я инсталирам наново или може би да рестартна нещо,чуденка,иначе се пулнят,има фирми,които предлагат такива услуги,но не там е проблемът

• Автор

Мосю,пълни се,как да не се пълни,не сте прав,тонер касетите се зареждат,хайде да не е думата пълнят

Вкарана ли е докрай мастилницата след пълненето? На някои марки/модели принтери трябва да се задържи даден бутон, за да се изключи детектването на мастило в мастилниците, след като не са оригинални, в упътването пише ли нещо по въпроса?

https://www.quora.com/How-do-I-reset-the-ink-level-on-an-HP-DeskJet-2130-Printer-after-refilling-a-680-cartridge-Hp-printers-tech-support-number-1800-258-0445

https://support.hp.com/us-en/product/hp-deskjet-ink-advantage-2130-all-in-one-printer-series/7174559/document/c04603884/

Тук пише, че трябва да се направи reset на принтера:

Цитат
U need to reset your printer. I have also hp 2135 and i was also facing this type problem but after reset it is ok right now..
@BlackSwan Haunted There are a cross button and a power butten press both simultaneous for 10 to 15 sec. And then leave and place some pages on the tray. Do this when ever not resolve this problem.. after 2 or 3times it will work and print a page of instruction its mean ur printer is working.

• Автор

Пробвах,отпечатва една страница и пак почва да мига,не може да се задържи 

По една, по една и за Коледа къде 300 страници, кой ти го дава? ;)

Престани да викаш на мастилницата тонер-касета!

От много време в тези мастилници и касети има чип, повтарям - чип.

Той трябва да се рисетва всеки път при пълнене...

Май само Брадърите нямат още?

преди 1 час, JKirilov написа:

Купи си нова мастилница, тази работа не е като онази работа...

преди 1 час, JKirilov написа:

Не може да се пълни, мадам!!!

Хайде да се държиш по културно! Не си седнал в кварталното кафе с питащата в темата нали! 

преди 36 минути, Deni2 написа:

Пробвах,отпечатва една страница и пак почва да мига,не може да се задържи 

Възможно е да има някакъв проблем с елекртониката в тонер касетата. 

преди 1 минута, FusE написа:

Възможно е да има някакъв проблем с елекртониката в тонер касетата. 

Специално за тази машинка, не мисля, че има коунт чип. По скоро си мисля, че е зацапана контактната лента на главата (пиновете) при допълването....или чисто механичен проблем - при невнимателно вадене и поставяне на главата се случва. А има и вариант, да не е "затворен" добре отвора под стикера и да влиза въздух в главата....макар, че по принцип вътре има нещо като "гъба" и мастилото не се лее свободно в обема на главата.

преди 2 минути, street racer написа:

Специално за тази машинка, не мисля, че има коунт чип. 

Аз също не съм сигурен дали има електоника, дадох го като идея, хубаво е да го види принтера някой който разбира от тук няма с какво да помогнем особенно. 

• Автор

Благодаря на всички ви !Важното е,че са останали още кавалери!

И кавалеристи има... :)

Дени, звънни в някой сервиз, питай колко струва "Пълнене на черна касетка за 2130?" и ще си отговориш на всички въпроси!

Успех!

Ако те е срам, мога аз да звънна, нъл съм кавалерист!

преди 59 минути, Deni2 написа:

Благодаря на всички ви !Важното е,че са останали още кавалери!

За съжаление, има техника (и казуси) , които, без физически достъп до машината...трудно се решават, да не кажа, невъзможно. В случая ме притрснява момента, че отпечатва страница и пуска алерт, което ме навежда на мусълта за механичен проблем. Ако е в главата...ок, нова и толкова, но ако в "леглото" ...кофти.

Пробвай да почистиш със чист спирт и клечки за уши, внимателно контактните пинове на самата глава и тези на "леглото"...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.