Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мобилното приложение Tesserum - обща дискусия

Featured Replies

Здравейте, не намерих такава тема, а е интересна, още от 2018 го ползвам това приложение, но го бях деинсталирал до преди няколко дни, когато видях че са го обновили до новата версия, с която има известни положителни промени в функционалността.

Кратко описание: Снимат се касови бележки, може и предварително да са заснети преди време и да се качват от паметта на телефона, но може да е само по една наведнъж.

Като възнаграждение, се печелят точки, понякога парични/предметни награди, а доста често - просто загубено време и някоя мисъл/крилата фраза или исторически факт.

Има и видео реклами по време на качването и разпознаването и обработването на бележката от системата, но те са едва няколко и се въртят само те, не са някакви мега досадни.

Веднъж годишно има голяма награда, а с новата версия и веднъж месечно, макар и по-малка разбира се. Нещо се споменаваше някъде и за седмични награди , мисля че във Facebook страницата им, но не знам дали още съществуват такива...

https://www.tesserum.bg/

tesserum - Google

В Google Play

В App Store (Apple iPhone/iPad)

Асоциира се с Финанси, та затова е в този раздел.

Моля да не се възприема като реклама:

Не съм част от екипа му нито пък имам някаква роднинска или друга връзка с него. Просто съм фен.

Ако трябва да бъда честен, печелил съм едва няколко пъти, малки суми и съм ги дарявал, има и такъв вариант като спечелиш, само веднъж си заявих печалбата и отидох до Еконт да си взема 3те лева ( 2 лева и нещо с данъците удържани) ей така за пробата. (Една печалба от 1 лев + още една от 2 мисля че бяха ).

Сега обаче това с месечната класация ме заинтригува. Също така, не съм сигурен дали и друг път ми се е случвало и дали е за постоянно така, но гледам че може да се регистрират повече от 50 бележки на ден, но това може да е или бъг или нещо като промоция, писах им да ги питам, ще видим какво ще отговорят. ( В често задаваните въпроси изрично си пише че лимита е 50 дневно)

• 3 месеца по-късно...

Това го бъхтах може би половин година и освен някакви нищонезначещи точки друго не спечелих, та го разкарах от телефона си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.