Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поръчка от Aliexpress

Featured Replies

Поръчах си една джаджа от Алито преди около половин час.На сайта няма никаква индикация, че съм направил поръчка.ТТрябваше да получа и SMS от банката, че съм направил плащане.Няма SMS.

Изпълняват ли поръчки от Алито, или заради вируса не изпълняват поръчки?

Ако имаш онлайн банкиране... там може да пише.

https://trade.alibaba.com/order_list.htm?

Казваш на този линк няма нищо ?

Малко или много гадното им е че не пращат мейли или поне на мен не ми пратиха за единствените ми 2 поръчки които някога съм правил от там преди месец.

В други сайтове получаваш поне 2 писма - едното за това че поръчката е прието и другото когато вече е пратена.

Ако поръчката/покупката е за малка сума: например  до 5 лв (3 долара), не изпращат SMS.

При завършване на поръчката ( когато е успешна) на екрана ти изписва Payment Succsessful със зелени букви.

След, което като влезнеш във менюто My Orders от акаунта проверяваш поръчката и данните/инфо за нея.

преди 18 минути, Freem@n написа:

Малко или много гадното им е че не пращат мейли или поне на мен не ми пратиха за единствените ми 2 поръчки които някога съм правил от там преди месец.

Пробвай с мобилното приложение. Там при всяка промяна на статуса на пратката има индикация.

Не знам какво става с тия пратки, куриери, пощи и т.н. но последно време при мен доста се забавят....Говорих със служители в пощата, и казаха, че пратките имат забавяне.

• Автор
преди 21 минути, Freem@n написа:

https://trade.alibaba.com/order_list.htm?

Казваш на този линк няма нищо ?

На този линк има много неща които съм поръчвал преди.

Последното е от лятото на 2019г.

Това което поръчах сега го няма там.

преди 20 минути, oic написа:

Ако поръчката/покупката е за малка сума: например  до 5 лв (3 долара), не изпращат SMS.

Поръчката е за 15$ и SMS-а трябва от моята банка да дойде.До сега винаги съм получавал при каквото и да е движение по сметката.

Транзакцията в банката може да се отрази чак след 1-2-3+ дена, така че ако до сряда няма нищо, тогава пак си провери статуса на поръчката.

преди 8 минути, ivan_pop написа:

На този линк има много неща които съм поръчвал преди.

Последното е от лятото на 2019г.

Това което поръчах сега го няма там.

Изчакай няколко часа за всеки случай. И ако го няма в списъка след това, значи поръчката не е осъществена.

• Автор
преди 3 минути, Raze написа:

Транзакцията в банката може да се отрази чак след 1-2-3+ дена, така че ако до сряда няма нищо, тогава пак си провери статуса на поръчката.

До сега, винаги след като съм плащал през нета с картата или съм внасял пари в сметката, SMS-а е идвал не по-късно от 10 мин. след операцията.Освен ако няма някакви промени в банката, ще проверя след 3-4 дни какво става.

Доста късно се включвам и вероятно проблемът е разрешен. Аз като пазарувам от алиекспес винаги следя статуса от Accounts-My orders-Order Status. Там съвсем подробно пише състоянието,  проверка на плащане, платен, изпратен и т.н/ в много свободен превод/. В различните ми карти по различен начин се отразява плащането. Обаче в онлайн банкирането веднага.

• Автор
на 10.03.2020 г. в 20:10, stanpet написа:

Доста късно се включвам и вероятно проблемът е разрешен.

Това не ми е проблем но няма развитие.Минаха 4 дни и никакво развитие.Предполагам не работи Алито!

на 12.03.2020 г. в 21:03, ivan_pop написа:

Това не ми е проблем но няма развитие.Минаха 4 дни и никакво развитие.Предполагам не работи Алито!

Споко .Вчера направихме една поръчка от там. И все още няма SMS.

Може би е проблем при нашите банки според мен.

• Автор
преди 3 часа, oic написа:

Споко .Вчера направихме една поръчка от там. И все още няма SMS.

Може би е проблем при нашите банки според мен.

Като вляза в My Orders в сайта, поръчката я няма.Освен това като вляза в банката, няма направено плащане от сметката.

При Вас каква е ситуацията?

Неудобно ми е да пиша колко поръчки имам от aliexpress, но никога не ми се е случвало поръчката да е в състояние "Order Paid", а да не ми се е отразило в онлайн банкирането и обратното, да ми е изведена сумата, а пък състоянието на поръчката да е "' Waiting Payment". Нещо не се е случило в трансфера, и според мен нищо не си купил.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.