Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Грешка Event ID100

Featured Replies

Днес ми се случи следното нещо-сменях си темата на десктопа,качих си картинка,която съм свалил от интернета.Всичко си беше наред и както си бях на десктопа и исках да вляза в мои документи,не ме пусна,а ми изкара блокче на което пише-

Explorer.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

If you were in the middle of something, the information you were working on might be lost.

Please tell Microsoft about this problem.

We have created an error report that you can send to help us improve Explorer.exe. We will treat this report as confidential and anonymous.

To see what data this error report contains, click here.

В EVENTVWR влязох във самата грешка и ми показва EVENT ID 1000,explorer.exe,ntdll.dll.

Може ли някой да ми помогне за какво става въпрос,какъв е проблема.

Сподели с какъв хардуер разполагаш и кога се появява грешката. Само при това действие ли и само при тази картинка ли?

• Автор

Днес се появи еднократно.После пробвах няколко пъти със същата и с други картинки но не изкарваше грешка.Затова се питам какъв беше проблема.

Днес се появи еднократно.После пробвах няколко пъти със същата и с други картинки но не изкарваше грешка.Затова се питам какъв беше проблема.

Надали е от картинката, от визуалния стил по-може при самата смяна да се е бъгнало нещо. Според мен няма връзка с въпросните ти действия - случва се понякога. Ако пак ти се случи вече ще е проблем.

А през това време имаше ли други отворени папки и кои по-точно?

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Ако наистина е еднократно действие и не се е повторило, то работи спокойно случва се, може да е от какво ли не. Ако започне да става горе-долу редовно, тогава вече е проблем.

• Автор

Значи през това време нямах никакви други отворени папки и нищо друго не е работило в момента.

• Автор

Значи доста се порових за да събера информация за тази грешка но на всякъде за грешка с тази конфигурация EVENT ID:1000 ,SOURCE:application error,FAULTING MODULE:ntdll.dll или подобна на тази показва че има следните симтоми:REDRAW DISPLAY,изчезване на таск бара за кратко време.При мен изобщо не мога да говоря за симптоми защото грешката се появи както споменах по горе при смяната на тапета(което дефакто си е REDRAW DISPLAY).Само че в случая REDROW DISPLAY не е симптом който предшества грешката а чрез него я предизвиках(поне така мисля аз).Затова съм доста озадачен.Ще съм адски благодарен на всеки който ми помогне и ме осветли по въпроса!!!!!

Редактирано от nmnmm (преглед на промените)

• Автор

За съжаление в този сайт нищо не намерих по този въпрос!!!!!

• Автор

Отново при смяна на тапета ми се появи същото съобщение за грешка!!!!!Излиза,че проблема не е бил единичен!!!!!Опитвам се да изпратя рапорт до Майкрософт но не ми връща рапорт за това какъв е проблема!!!!!Какво да правя?????

• Автор

Мисля ,че си реших проблема.Като си маркиам картинката и натисна с мишката веднъж върху "Set as beckground" няма проблем,но като натисна с мишката два пъти,ми изкарва блокчето за грешка.Правих го многократно и винаги така ставаше.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.