Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за лаптоп Dell Inspiron 1545 Model PP41L

Featured Replies

Здравейте!

Имам лаптоп Dell Inspirion 1545, Model PP41L, но спря да работи изведнъж, само вентилатора се чува.

Преди 5 дни, както всеки път, включих лаптопа и той тръгна да стартира, но след като се показа на екрана зареждане на Уиндоус 7 (оригинално с лаптопа) изведнъж изгасна. Пробвах няколко пъти да го стартирам, но вече само чувам вентилатора. Дори опит за звук, клик или някаква индикация за буутване няма. Екрана е черен, няма индикация по диодите да светят. Нищо. В началото на 2019г. е почистван и сменяна термопастата. Занесох го в най-близкия сервиз, но и там не успяха да го пуснат. Не знаят какво му е. Проверили са харда, рам и още не знам какво, но ...

Пари хората не са ми взели. Но мен ме интересува какво му е и има ли начин да се разбере?

Някакви съвети, моля!

преди 5 минути, Street Life написа:

Здравейте!

Имам лаптоп Dell Inspirion 1545, Model PP41L, но спря да работи изведнъж, само вентилатора се чува.

Преди 5 дни, както всеки път, включих лаптопа и той тръгна да стартира, но след като се показа на екрана зареждане на Уиндоус 7 (оригинално с лаптопа) изведнъж изгасна. Пробвах няколко пъти да го стартирам, но вече само чувам вентилатора. Дори опит за звук, клик или някаква индикация за буутване няма. Екрана е черен, няма индикация по диодите да светят. Нищо. В началото на 2019г. е почистван и сменяна термопастата. Занесох го в най-близкия сервиз, но и там не успяха да го пуснат. Не знаят какво му е. Проверили са харда, рам и още не знам какво, но ...

Пари хората не са ми взели. Но мен ме интересува какво му е и има ли начин да се разбере?

Някакви съвети, моля!

И какъв е този сервиз дето не знаят какво е на една машина след сиагностика???

• Автор
преди 7 минути, Емил Костов написа:

И какъв е този сервиз дето не знаят какво е на една машина след сиагностика???

Е сега не желая да зословя. Просто искам да знам дали да го нося другаде и на какво точно да се обърне внимание. Ако някои съфорумци дадът идея ще бъда много благодарен.

Благодаря Ви @Емил Костов , за това че проявявате интерес към проблема ми.

току-що, Street Life написа:

Е сега не желая да зословя. Просто искам да знам дали да го нося другаде и на какво точно да се обърне внимание. Ако някои съфорумец даде идея ще бъда много благодарен.

Благодаря Ви @Емил Костов , за това че проявявате интерес към проблема ми.

Ама смешно е. Носиш нещо при специалист и той казва не знам. Машината трябва да се отоври, разглоби и всеки един хардуер да се тества и почисти. Иначе може да гадаем.

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Машината трябва да се отоври, разглоби и всеки един хардуер да се тества и почисти

Ами това ми казаха. Но почвам да се съмнявам. Ще потърся по-отговорни специалисти.

Хвърляй го в коша, това е почти 10 годишна машина, която отдавна си е изживяла живота. Още повече че е толкова морално остаряла, че и най-бюджетните таблети/телефони в момента са в пъти по-мощни.

• Автор

"Избуших му кочината" на лаптопа. :lol6:Оставих си харда за външен и ще видя другото какво да го правя!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.