Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютърът забива

Featured Replies

Здравейтв, можеш ли да ме насочите, как да разбера кое ми бъгва компа? Вече за незнам кой път става. Мислих че е от торента като гледам докато тегли, но не е. Забива по някое време и не може нищо да се прави само рестарт. След рестарт няма проблем. Да не ми където промених на gtp системата, или където махнах на диск С да се инициализира? Има ли значение, на кое място ще е свърже ссд, 1 2 3 4? В момента е 4 свързан, хард диска на 1.

Общото взето това ми го прави от както направих тези стъпки за оптимизация на ссд. Без последната съм ги изпълнил. 

https://www.diskpart.com/windows-10/ssd-optimization-windows-10-4348.html

И другото което е от MBR минах на Gpt. 

Инталирай си като за начало програмата HD Tunes ( виж на Health Status какво ти дава) за да видим дали хард дискът ти е наред. Инсталирай програмата AIDA или Speccy и покажи темепратурите на системата.Освен това като забива излиза ли някаква грешка? Може

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор

Никаква грешка, замръзва. Даже ако се е изгасил монитора, не иска да се цъкне. Никакви съобщения не ми излизат. Ползвам програмата на самсунг, показва ссд диска е наред. 

току-що, Versace написа:

Никаква грешка, замръзва. Даже ако се е изгасил монитора, не иска да се цъкне. Никакви съобщения не ми излизат. Ползвам програмата на самсунг, показва ссд диска е наред. 

SSD диска може да е наред, но е хубаво да кажеш другите дискове ( ако имаш такива дали са наред). Провери и температурите.

Нищо ти няма на температурата на ССД-то.

Последната точка от линка сигурен ли си че нищо не си правил по нея?

От другите точки 5та може да ти създава проблеми.

• Автор

Да не съм правил, не разбрах какви проценти да задам и я оставих така. 

И аз си мислих за точка 5, понеже от тогава дойдоха проблемите. 

Върни точка 5 както си беше преди.

"И другото което е от MBR минах на Gpt.  " това как точно го направи? 

• Автор

Ами направих си инсталационна флашка с Windows на Gpt и при инсталацията го направих. 

То когато я изпълнява точка 5 излизаше едно съобщение после, но на клипа в тубата беше по същият начин. Аз ще си го ореинсталирах компа на чисто и изобщо няма да правя тези промени. 

MBR или Gpt е по-добре? При MBR първонапния старт на системата ми е по-бърз забелязах. А и още нещо компютъра ми не се изключва изобщо, освен ако няма ток. 

За обикновен потребител няма голяма разлика MBR или GPT освен ако нямаш повече дялове на компютъра.

Няма проблем че не се изключва и аз съм така от години само като спре тока :)

едит: от този линк си 1. направи системата на AHCI

точка 2 имаш вградена такава функция в софтуера на Samsung - Over Provisioning

преди 33 минути, Roujin Z написа:

Доста висока температура на SSD-то. 

Софтуера за SMART е много стара версия  и не отчита правилно, по-надолу е ок температурата.

Цитат

27 August 2019: HD Tune Pro 5.75 released.

@Versace все още няма никаква информация за хардуера, въпреки че ти пратих връзка, която да прочетеш (най-вероятно не си). Видеокартата каква е? Захранването - марка/модел? Забиването под товар ли е или не? В event viewer има ли грешки и какви са? Пак започваме с боба.....

Най-често програмите за оптимизация омазват нещата. Една преинсталация ще оправи всичко. Провери RAM паметта дали е наред.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.