Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Принтера не разпознава паролата на WiFi

Featured Replies

Здравейте,

Имаме ново МФУ https://www.office.xerox.com/bg-bg/multifunction-printers/xerox-b215-multifunction-printer

Проблемът е, че не може да се свърже с WiFi мрежата. След избиране на менютата дава "invalid password". А паролата си е валидна. Каква според вас може да е причината?

Пробвай да се свържеш, като временно отвориш wifi мрежата. Ако всичко е ОК, явно не въвеждате коректно паролата в устройството - главни/малки букви, специални символи и т.н

• Автор
преди 8 минути, JKirilov написа:

Освен това съобщение има ли Код на грешката?

Не, само съобщението изписва. Още не сме освободили мрежата, защото сме хоум офис и всички устройства са свързани. Не знам после дали ще успеем да ги свържем отново. 

• Автор

Просто го извадихме от кашона :) За вкъщи е.

Нямаме системен администратор. Още четем и се чудим какво да правим. Гледахме видеа, но там си приемат паролите и това е. Нямат проблеми.

Изключете, изчакайте 1-2 минути, включете принтера пробвайте да въведете отново.

Коя парола не се приема? Администраторската (1111) или ключът за мрежата?

• Автор

Паролата на мрежата. Не съм пробвала администраторска. Търси нашата мрежа, намира я, давам му да се логне и то ми иска парола. Пиша паролата и ми дава грешка - Invalid Password. Благодаря ви за отговорите!

Според инструкциите първо трябва да се въведе админска парола за достъп до принтера (при поискване) и тогава да се въведе ключа за мрежата.
Проверете точно какво изписва!
Вижте тия инструкции

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 2 часа, DarkEdge написа:

Според инструкциите първо трябва да се въведе админска парола за достъп до принтера (при поискване) и тогава да се въведе ключа за мрежата.

Помислете над това!

На български имате ли Ръководство?

• Автор

Мисля, че има, но на английски разбираме. Правим всичко, което пише. Предстои да сменим паролата на wifi, но още обмисляме да не сгафим съвсем. Тогава нито ще работим, нито учениците ще учат🙂

преди 8 минути, Анета Кръстенова написа:

Мисля, че има, но на английски разбираме. Правим всичко, което пише. Предстои да сменим паролата на wifi, но още обмисляме да не сгафим съвсем. Тогава нито ще работим, нито учениците ще учат🙂

Какво има да се сгафи от промяна на един ключ за wifi? Сложи временно един прост ключ за wifi - от рода на 6-9 единици (ако рутера позволява, може да иска комбинации) и пробвай. Или виж всички данни от рутера - SSID, криптиране и прочие и ги набий ръчно в принтера.

В краен случай, го вързвате с USB (към един комп) или пускаш един LAN кабел и не се занимаваш с пароли 

на 2.04.2020 г. в 22:23, street racer написа:

В краен случай, го вързвате с USB (към един комп) или пускаш един LAN кабел и не се занимаваш с пароли 

За мен това е първия и всички останали случаи! Без да съм от зелената партия, съм против всякакви пържения на главнио мозг!!!

Доколкото ни е останал...

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.