Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с инсталацията на Windows 10

Featured Replies

Здравейте! Снощи си преинсталирах компютъра и при актуализацията на Windowsa ми даде грешка, която незнам незнам как да я оправя.

Сутринта включих компютъра поработи малко и спря, включих го и почна да бръмчи и ми изписа да го изключа или да оправя настройките. 

received_2926931534086578.jpeg

0

IMG_20200404_115755.png

Така е, като се ползват кракове за активация. Инсталирай наново и си купи ключ или ползвай windows без активация, пак ще си работи нормално.

преди 1 час, Raze написа:

Инсталирай наново и си купи ключ или ползвай windows без активация, пак ще си работи нормално.

Що лъжеш читателите ?
За авторът на темата е ясно че се бъзика с нас, ама тези които четат ще вземат да ти повярват да дадат пари за нещо което е безплатно.

Пояснение за читателите, lotro.cc става администратор на компютъра и може да го човърка от Китай всяка седмица , щото машината сама му казва кой е новия ѝ ИП адрес.
А Уиндоус си се активира с цифров ( дигитален ) лиценз без пари от сървърите на микрософт, ако знае човек как да го направи.
И после си става все едно е бил купен лиценз за него за 145€. При повторна инсталация на същия твърд диск и компютър, сървъррите на микрософт пак активират новоинсталирания уиндоус, ако е същата версия ( Хоум, Про и т.н.).

Точно така, с помощта на W10 Digital License Activation Script нямам никакви грижи.

• Автор

Не се бъзикам, за първи път преинсталирам компютър. Гледам от клипчета, но до тук стигнах и вече не знам как да продължа. Забравих да кажа одеве, че като въвеждах командите на последната команда натиснах още няколко пъти enter и ми изписа още няколко реда C:Windiws sistem 32/ и затворих с х и пак почнах отначало. Възможно ли е от там да ми идва тази хрешка. 

преди 7 минути, ggaalliiaa написа:

Не се бъзикам, за първи път преинсталирам компютър. Гледам от клипчета, но до тук стигнах и вече не знам как да продължа. Забравих да кажа одеве, че като въвеждах командите на последната команда натиснах още няколко пъти enter и ми изписа още няколко реда C:Windiws sistem 32/ и затворих с х и пак почнах отначало. Възможно ли е от там да ми идва тази хрешка. 

преди 8 минути, ggaalliiaa написа:

Не се бъзикам, за първи път преинсталирам компютър. 

Ако някой иска да разбере как става най-добре, да си направи труда да изчете всичките ми постове от 20 януари 2020г. насам и ще му стане ясно.

преди 47 минути, Freem@n написа:

Точно така, с помощта на W10 Digital License Activation Script нямам никакви грижи.

Ама той ни показва активация към kms сървър на другия край на планетата, което е различна бира.

преди 48 минути, Raze написа:

За кое?!? Я обясни, като си толкова умен?

Когато аз питах ми отговоряхте, че правилата на форума забраняват подобни обяснения.

Отиваш на сайта на микромеките и си теглиш с инструмента им официалния и оригинален windows 10, пак с него можеш да го запишеш и на USB памет:

https://www.microsoft.com/bg-bg/software-download/windows10

Като теглиш модифицирани издания от тук и от там, нормално е да имаш проблеми.

преди 11 минути, Белгиеца написа:

Когато аз питах ми отговоряхте, че правилата на форума забраняват подобни обяснения.

Какви обяснения забраняват? Да отидеш и да си изтеглиш windows е абсолютно легално, забраняват се кракове и подобни нелегални приложения. Мисли малко, преди да пишеш глупости!

преди 3 часа, Raze написа:

Какви обяснения забраняват? 

Тези които нарушавали правилника, който даже и да съм го чел, отдавна ми е изветрял от главата.
Например няма тема в която да е обяснено всичко от А до Я как се сваля версията която искаш, как се прави буутваща флашка с нея, как се инсталира и накрая как се активира без пари.
Който иска да го разбере чете в темите в раздела уиндоус и също и в линукс писах понякога и си съставя от парчета видяни оттук оттам цялостна картинка и действа.
А то е толкова лесно, ако има кой да ти го каже точно , кратко и ясно.
Ама тука това е забранено, те така.
Виж линкове за нелегани ИПТВ явно не са забранени последните години.

преди 1 минута, Белгиеца написа:

как се активира без пари

И според теб това е легално и законно, така ли? Както казах, не мислиш или не ти се удава!

преди 28 минути, Raze написа:

И според теб това е легално и законно, така ли? 

Да законно е !
Чети кво съм писал и как съм се хвалил и ще видиш , че съм прав.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.