Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Захранващ кабел за лаптоп

Featured Replies

Здравейте, захранващият кабел (3 пина) на лаптопа ми се скъса.Минах през доста магазинчета повечето бяха затворени все пак са празници. Може ли да ми препоръчате от къде да си купя онлайн за HP probook 4515s знам ,че трябва да е съвместим с батерията.

https://aslpic.com/UHW6

Къде го намери този сайт да качиш картинка, че и ще ме карат да им потвърждавам някакви глупости, свързани с covid19 - тези нормални ли са, това законно ли е, да не са някаква секта? А и това, което е качено, е зарядно устройство, не е кабел. Захранващ кабел е това:

https://www.google.bg/search?q=захранващ+кабел+3+пин&hl=bg

преди 20 минути, Simona Yan написа:

Здравейте, захранващият кабел (3 пина) на лаптопа ми се скъса.Минах през доста магазинчета повечето бяха затворени все пак са празници. Може ли да ми препоръчате от къде да си купя онлайн за HP probook 4515s знам ,че трябва да е съвместим с батерията.

Във всеки магазин за компютърна техника трябва да се продава. Конкретно не зарядното, а кабела е трябвало да снимате, но друг с три пина освен този, който се включва е мрежата (230 волта) - няма. Куплунга, който се присъединява към захранването е малко по особен от този, който се ползва при настолните компютри, по профил. Долу, вдясно на картинката.

power-3pin-800x600.jpg

преди 41 минути, Simona Yan написа:

Ако си от Варна, имаш кабела още утре!

преди 28 минути, ivan_pop написа:

Аз не разбрах дали се търси адаптер или захранващ кабел за него?

Ванка, ето:

"захранващият кабел (3 пина) на лаптопа ми се скъса"

Приятно посрещане на Велик ден на теб и семейството!

• Автор
преди 1 час, Raze написа:

Къде го намери този сайт да качиш картинка, че и ще ме карат да им потвърждавам някакви глупости, свързани с covid19 - тези нормални ли са, това законно ли е, да не са някаква секта? А и това, което е качено, е зарядно устройство, не е кабел. Захранващ кабел е това:

https://www.google.bg/search?q=захранващ+кабел+3+пин&hl=bg

Написах в google споделяне на снимка и ми излезна aslpic.com... за covid19 по-добре не попълвай нищо да не е измама зависи от сайта. И да това е адаптера не ми трябва адаптер просто показвам волтовете потеже мисля ,че има значение. Намерих в един сайт захранващ кабел, но там не пише ,колко волта е знам ,че ако са по-малко или повече може да гръмне..

преди 1 час, Колев60 написа:

Във всеки магазин за компютърна техника трябва да се продава. Конкретно не зарядното, а кабела е трябвало да снимате, но друг с три пина освен този, който се включва е мрежата (230 волта) - няма. Куплунга, който се присъединява към захранването е малко по особен от този, който се ползва при настолните компютри, по профил. Долу, вдясно на картинката.

power-3pin-800x600.jpg

Във всеки магазин да ,но сега са празници и в кауфланд има но пиновете са квадратни... точно такъв ми трябва ,но върху кабела пише 10А 300V https://aslpic.com/RlwB 

преди 49 минути, street racer написа:

От Плевен съм 

10 А кабел или 300 волта не ти трябва изобщо за този лаптоп, по-скоро те са си стандарт - едва ли ще намериш с повече/по-малко, но дори и да са 1/3, пак няма проблеми. Това са 3 киловата - бойлер ли ще включваш?

• Автор
преди 4 минути, Raze написа:

10 А кабел или 300 волта не ти трябва изобщо за този лаптоп, по-скоро те са си стандарт - едва ли ще намериш с повече/по-малко, но дори и да са 1/3, пак няма проблеми. Това са 3 киловата - бойлер ли ще включваш?

Значи няма значение волта благодаря ще си поръчам някой.За бойлера ще си помисля 😂

преди 12 минути, Simona Yan написа:

Написах в google споделяне на снимка и ми излезна aslpic.com... за covid19 по-добре не попълвай нищо да не е измама зависи от сайта. И да това е адаптера не ми трябва адаптер просто показвам волтовете потеже мисля ,че има значение. Намерих в един сайт захранващ кабел, но там не пише ,колко волта е знам ,че ако са по-малко или повече може да гръмне..

Цитат

А, м/у другото, този кабел е доста,,,як = как така се скъса....възстановяването му не е ядрена физика...

• Автор
преди 40 минути, street racer написа:

А, м/у другото, този кабел е доста,,,як = как така се скъса....възстановяването му не е ядрена физика...

Как се скъса може би с времето от прегъване ,а за възстановяване съмнително снощи гръмна и до посредно го ползвах с изолирбанд.Ако не беше гръмнал може би щях да си карам така 

Само да спомена, че такива 3-пинови конектори има с различни размери и геометрия. На глед е уж същият. Е, да, ама не.
BTW, @Trichocephalus няма начин да няма подобен кабел...
А като цена са 3-5 лв

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 2 минути, DarkEdge написа:

Само да спомена, че такива 3-пинови конектори има с различни размери и геометрия. На глед е уж същият. Е, да, ама не.

Да, При HP от време оно ползват  варианта  с "по голям" диаметър на неутралата, но това би трябвало във всеки магазин да го знаят

ПС: Toshiba също ползваха този модел до скоро

Затова е добре да се качи фронтално сниман, откъм отворите, конектор на кабела.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 12 часа, Simona Yan написа:

От Плевен съм 

И като свършат забраните се разходи до битака.Там продават най различни неща, има и от пиле мляко понякога.

Примерно за 10лв. можеш да си купиш зарядно комплект.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.