Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със съдомиялна AEG FFB41600ZW AirDry

Featured Replies

Здравейте.  Преди 8 месеца закупих въпросната съдомиялна.От както я взех използван едни и същи таблетки 3:1.Перфектен резултат миене сушене.От месец започна по-лошо да мие вадил съм неизмити чинии, и по-лошо да суши.Филтъра се почиства редовно.Почистих и разпръскващите рамена.Най-странното е , че започна да оставя малки локвички по дъното, а то би трябвало да е сухо след като приключи програмата.За което се съгласи категорично и техника от Електролукс , който беше  преди седмица да я провери.Измери темперарурата на водата, било добре, нивото било добре.За локвичките по дъното, извъднъж си смени мнението и каза, че нямало значения, важното е да суши добре.Ако не съм бил доволен, да ползвам допълнително препарат за изплакване, щяло да подобри процеса.Пробвах разлика никаква.По някога и трябва два дена до като изсъхне от вътре.Имам неприятното усещане , че след време ще започне да мирише на мухъл и гледам да разреша проблема на време.Забелязвам, че и последното изпомпване не се случва на време, както беше , когато беше на ред.Тоест 30 минути преди края на програмата, след , което вратата се отваря автоматично и съдовете се доизсушават с естествен въздух.В момента последното изпомпване се случва 45 минути преди края на програмата, 15 минути вратата седи затворена и 30 минути преди края се отваря.От Електролукс се опитват да минават с неадекватни съвети от рода на ,, Ползвай програмата за интензивно миене на 70 градуса,, , което аз лично не виждам как ще реши проблема, със сушенето и локвичките по дъното.Търсих и в Гугъл за този проблем, не можах да открия информация за конкретния проблем.

Взе ли документ когато идва

преди 3 часа, franchesko написа:

техника от Електролукс

След там 3 опита май беше за отстраняване на дефект/ремонт вече можеш да връщаш. Но ако са документирани!

Почерпи ли техника? ;)

преди 24 минути, JKirilov написа:

Взе ли документ когато идва

След там 3 опита май беше за отстраняване на дефект/ремонт вече можеш да връщаш. Но ако са документирани!

Почерпи ли техника? ;)

Точно така.Връщал съм телефон така с повредена слушалка.Три пъти го давам за ремонт, три пъти ми го връщат неремонтиран.Обаче трябва да го признаят за дефект за да я заменят.Техника още не е заслужил почерпката.За сега достатъчно съм се набутал.Документ не съм взимал, но той регистрира посещението в тяхната система.За сега съм оставил нещата в ръцете  на продавача.От тях съм я купил, те да се оправят.Искаха снимки, пратих им.Сега чакам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.