Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос и може би проблем?

Featured Replies

Здрасти на всички бандюги, не знам как да започна понеже си нямам идея как да го нарека, но за мен лично е като проблем. Сдобих се с клавиатурата "Cougar Deathfire EX", и забелязах следното;
Когато натискам 4 и/или 6(цифрата от numpad) не мога да натисна A и/или D, без значение от дали съм натиснал 4 и/или 6 от numpad-a, тоест така се получава, че все едно не натискам A и/или D. На старата ми клавиатура този проблем го нямам, демек дори да задържам някоя от тези 2 цифри когато натисна A/D си възприема?!

Ps; Не знам дали го обясних като хората, надявам се да ме разберете. Предимно тази комбинация я използвам в игра, но само с тази новата клавиатура ми прави този номер.
Ps2; Старата ми клавиатура НЕ Е механична.

преди 1 минута, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

Здрасти на всички бандюги, не знам как да започна понеже си нямам идея как да го нарека, но за мен лично е като проблем. Сдобих се с клавиатурата "Cougar Deathfire EX", и забелязах следното;
Когато натискам 4 и/или 6(цифрата от numpad) не мога да натисна A и/или D, без значение от дали съм натиснал 4 и/или 6 от numpad-a, тоест така се получава, че все едно не натискам A и/или D. На старата ми клавиатура този проблем го нямам, демек дори да задържам някоя от тези 2 цифри когато натисна A/D си възприема?!

Ps; Не знам дали го обясних като хората, надявам се да ме разберете. Предимно тази комбинация я използвам в игра, но само с тази новата клавиатура ми прави този номер.
Ps2; Старата ми клавиатура НЕ Е механична.

Тествай клавиатурата на друг компютър за всеки случай и ако там прави същия проблем отива в коша.

• Автор
преди 7 минути, JKirilov написа:

Така трябва. Не си чел Ръководството, нали?

Нарича се WASD & ARROW KEY EXCHANGE

Предполагам чрез FN + W може да се оправи номера? Защото някакви олигофрени ми казаха, че било заради Anti-Ghosting-a..

Чети как

преди 2 часа, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

чрез FN + W може да се оправи номера

ако закъсаш, ще ти го преведа, въпросът е, че се сменят местата на стрелките точно с тези букви

преди 3 часа, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

A и/или D

за да е по-удобно за някои игри. Провери и с Num Lock какво става.

• Автор
на 13.05.2020 г. в 2:39, JKirilov написа:

Чети как

ако закъсаш, ще ти го преведа, въпросът е, че се сменят местата на стрелките точно с тези букви

за да е по-удобно за някои игри. Провери и с Num Lock какво става.

Явно не си ме разбрал.. Мен не ме интересува дали мога да заменя бутоните, мисълта ми е, че като натисна примерно повече от 4 бутона ЕДНОВРЕМЕННО, каквото и друго да натисна, не го възприема. Докато старата ми клавиатура, ако искам и 10 бутона едновременно да натисна ще ги възприеме.

Как да те разбере човек, когато пишеш

преди 1 час, B0rn T0 P0rN (Forest*) написа:

ЕДНОВРЕМЕННО

4 дни по-късно?

Което не променя горното, Затова:

1. Превключи местата на стрелките на цифровата клавиатура (в дясно) и пробвай с включен и с изключен Num Lock.

2. Ако не - Превключи местата на стрелките в буквите там A/D и пак пробвай с включен и с изключен Num Lock.

Разбира се може да се окаже, че така трябва...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.