Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за промяна на VPN

Featured Replies

Здравейте,

Търся програма за промяна на VPN. Играя 2 игри една от която е браузърна, но за нея става по лесно чрез добавки от мозилата или хрома. Искам да мога да скрия IP адреса си и да сърфирам анонимно в мрежата, за да мога да продължа с куестовете в играта която играя. Но за целта ще ми трябва някоя програма (Безплатна) .. за промяна на VPN.

Каква промяна, ти в момента VPN имаш ли?

Харесваш си една от безплатните програми осъществяващи VPN връзка и пробваш дали играта ти позволява това. Гледай добре за лимитите като скорост и обем на данните (все пак безплатен обяд няма) - най-добре ще е да ползваш това само за играта, а за "анонимното" сърфиране в мрежата има много други начини.

Май иска да каже IP.

Ако да, то най най добрата безплатна програма за VPN(Даже май е единствената безплатна) е Touch VPN https://yadi.sk/d/4TwpHMundJc8-w но тя работи само на Уиндоус 10 и мобилните ОС.
За останалите или плащаш или нищо щото се обновяват почти ежедневно и лекарствата не са много ефикасни.
Ако все пак си заинтересован, начин има, пиши на ЛС, щото тука не е позволено.

Няма нужда, пък и може да е от полза на някой друг.

на 26.05.2020 г. в 15:28, Bubbles написа:

Май иска да каже IP.

Ако да, то най най добрата безплатна програма за VPN(Даже май е единствената безплатна) е Touch VPN https://yadi.sk/d/4TwpHMundJc8-w но тя работи само на Уиндоус 10 и мобилните ОС.

Тази програма е лимитирана, но не си разбрал. Аз отдавна я ползвам. Лимита е ползване до 20 минути някъде. След това се самоизключва тихо и скрито от погледа ти, без предупреждение и IP-то ти се компрометира, където и да си влязъл.

Аз също бих препоръчал Windscribe ползвам ги от няколко години и съм много доволен. 50 долара е ако платиш за 1 година директно, което не е много и има наистина много функции и държави, към които да се свържеш. Ако все пак решиш да ползваш безплатната версия има ограничение в избора на държавите, към който можеш да се свържеш и трафик от 10 гб на месец, който няма ограничение в скоростта както повечето други безплатни VPN-и.

преди 5 часа, Ицо Велев написа:

Аз също бих препоръчал Windscribe ползвам ги от няколко години и съм много доволен. 50 долара е ако платиш за 1 година директно, което не е много и има наистина много функции и държави, към които да се свържеш. Ако все пак решиш да ползваш безплатната версия има ограничение в избора на държавите, към който можеш да се свържеш и трафик от 10 гб на месец, който няма ограничение в скоростта както повечето други безплатни VPN-и.

За компютърни престъпления става ли? Примерно влизаш във Фейсбук правиш си акаунт и заплашваш до смърт някоя мацка, с цел да закрие профила си, да наложиш тормоз да не си показва носа там. Какво мислиш ще се случи? :D Понеже всички тия VPN-и са ми странни и си мисля, че даваш лог информация като първия лапни-шаран! :wub: 

преди 57 минути, Бонбон с катран! написа:

За компютърни престъпления става ли? Примерно влизаш във Фейсбук правиш си акаунт и заплашваш до смърт някоя мацка, с цел да закрие профила си, да наложиш тормоз да не си показва носа там. Какво мислиш ще се случи? :D Понеже всички тия VPN-и са ми странни и си мисля, че даваш лог информация като първия лапни-шаран! :wub: 

Е естествено че даваш информация все някъде, тоя въпрос сме го дъвкали толкова много и идиотите които ми разправят че така ставали анонимни са много забавни< Начина да си анонимен е сам да си си провайдър но дори тогава пак ще надушат чий са данните, така че май остава само варианта на Русия(собствен интернет независим от никой и дори и тогава смятам че може да се разбере ако се наложи. В този смисъл разни програмки, торове, кърове и т.н. само усложняват в известен смисъл но толкоз.

Иии това за touch vpn не го знаех че е до 20 минути но обяснява много защоо все е спрян като го погледна.
Иначе си ползвам Nord VPN и BetterNet като първия е малко проблемен щото често губи връзка, но пък има много възможности от към страни и т.н.

преди 44 минути, Bubbles написа:

Е естествено че даваш информация все някъде, тоя въпрос сме го дъвкали толкова много и идиотите които ми разправят че така ставали анонимни са много забавни< Начина да си анонимен е сам да си си провайдър но дори тогава пак ще надушат чий са данните, така че май остава само варианта на Русия(собствен интернет независим от никой и дори и тогава смятам че може да се разбере ако се наложи. В този смисъл разни програмки, торове, кърове и т.н. само усложняват в известен смисъл но толкоз.

Иии това за touch vpn не го знаех че е до 20 минути но обяснява много защоо все е спрян като го погледна.
Иначе си ползвам Nord VPN и BetterNet като първия е малко проблемен щото често губи връзка, но пък има много възможности от към страни и т.н.

Винаги има начин да си анонимен, но вероятно всичките са незаконни, така че ...

преди 11 часа, plamen_petrov_80 написа:

Винаги има начин да си анонимен, но вероятно всичките са незаконни, така че ...

Дай да направим експеримент. Ти ще бъдеш опитната мишка, понеже си убеден в тезата си. Ако дойдат ченгетата до вратата ти, значи си се излъгал и всички ще знаем. Ще ти дам акаунт, в който ще заплашиш, че ще ме запалиш или ще хвърлиш киселина в лицето. АЗ ще те докладвам за да е безопасно за теб самия. Няма да имам претенции. После чакаме да видим какво ще стане с теб. :help: Нищо не губиш защото си запознат със схемата и само се усъвършенстваш към по-добро. :) 

Дай една торба пари и помилване за всякакви други незаконни дейности и ще бъда анонимен в интернет.

преди 12 минути, Бонбон с катран! написа:

Дай да направим експеримент. Ти ще бъдеш опитната мишка, понеже си убеден в тезата си. Ако дойдат ченгетата до вратата ти, значи си се излъгал и всички ще знаем. Ще ти дам акаунт, в който ще заплашиш, че ще ме запалиш или ще хвърлиш киселина в лицето. АЗ ще те докладвам за да е безопасно за теб самия. Няма да имам претенции. После чакаме да видим какво ще стане с теб. :help: Нищо не губиш защото си запознат със схемата и само се усъвършенстваш към по-добро. :) 

преди 16 минути, plamen_petrov_80 написа:

Дай една торба пари и помилване за всякакви други незаконни дейности и ще бъда анонимен в интернет.

Е то или го можеш или не го можеш. Само ще тестваме VPN услугата ти да видим колко анонимна е.

преди 6 минути, Бонбон с катран! написа:

Е то или го можеш или не го можеш. Само ще тестваме VPN услугата ти да видим колко анонимна е.

Къде съм споменал изобщо VPN услугата ми?

И защо трябва да е моята? Аз анонимен ли искам да съм или какво?

преди 2 часа, plamen_petrov_80 написа:

Къде съм споменал изобщо VPN услугата ми?

И защо трябва да е моята? Аз анонимен ли искам да съм или какво?

Става въпрос да се направи теста дали наистина ще си анонимен.
Апропо може л ида бъдеш по-конкретен относно начина по който ще станеш анонимен?
Просто съм любопитен, нищо повече.

Явно не четете добре!

Казах незаконни начини - влизаш в апартамента на съседа срещу Бонбона ..., ползваш му системата, правиш каквото правиш и си тръгваш. Ако улучиш и съсед с който са се карали преди това още по-добре. Да ходи да доказва после как той нищо не е правил и че няма зъб на съседа си.

Аз VPN не съм споменавал, казах, че можеш да си анонимен - и варианти много - имаш точки със свободен достъп (навсякъде има wi-fi рутери със слаби пароли, дупки в сигурността и т.н. - разграден двор), в  България няма достатъчно камери и ако си поне малко умен можеш да си напълно анонимен. Анонимен - тоест да не могат да свържат дигиталните ти следи с коректното физическо лице. Но за да правиш това трябва да си наистина някой зъл злодей и почти сигурно те, вече имат твоя снимка и знаят кой може да прави такива неща. Това не е за леля Пенка да цъкне VPN-a и да се подмпади с 40 години във фейсбоок-а.

За бот мрежите трябва ли да споменавам? За това да си хакнеш някого и дори заплахите (щом това е темата) да идват от неговия акаунт, поща и т.н.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.