Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Адаптера ми спря да работи

Featured Replies

Адаптера ми спря да работи. Не знам защо и не знам как да го оправя. Малко помощ? 12V 2A. Да се мъча ли да го правя или направо нов.

Този адаптер марка и модел няма ли си?

Какво зареждаш с него?

Да ти изреждам колко хиляди адаптера има на 12V 2A, врачките в този форум измряха, бобът свърши...

Е сигурно е изгорял, бягай до най близкия магазин/пазар, един адаптер с унивесална букса и регулатор на наорежението струва не повече от 10лв.

току-що, grizly написа:

Този адаптер марка и модел няма ли си?

Какво зареждаш с него?

Да ти изреждам колко хиляди адаптера има на 12V 2A, врачките в този форум измряха, бобът свърши...

Мдаа не помислих че може да не е такъв за какъвто си помислих първоначално.

Очаквано беше, още в първата тема която започна писах, че за целите на този адаптер не му стига мощност, сега пак може да ме наречеш хейтър. Радвай се че е изгорял без да нанесе щети. 

• Автор
току-що, FusE написа:

Очаквано беше, още в първата тема която започна писах, че за целите на този адаптер не му стига мощност, сега пак може да ме наречеш хейтър. Радвай се че е изгорял без да нанесе щети. 

Там е работата че не изгоря заради това което съм закачил. Имам в предвид че всичко беше изключено. От един Hitpoint да умре??? Малко нереално ми се струва. За това попиах

преди 13 минути, FusE написа:

Егати. Работи??? Преди час нищо не ставаше сега си викам ще пробвам защо не и работи??? Каквоооо?

преди 16 минути, Калоян Атанасов написа:

Малко нереално

Защо да е нереално?

То така се става техник. Като натрупаш изгорели устройства за 5-600 лева, чак тогава ще си обърнеш внимание, че нещо неправилно си направил. Такива адаптери има да се продават във всеки окръжен град по електронните магазини за радио части.

преди 8 минути, Колев60 написа:

Защо да е нереално?

То така се става техник. Като натрупаш изгорели устройства за 5-600 лева, чак тогава ще си обърнеш внимание, че нещо неправилно си направил. Такива адаптери има да се продават във всеки окръжен град по електронните магазини за радио части.

И по пазарите...

преди 7 минути, DarkEdge написа:

И по пазарите...

Абе ние тук, реално от няколко години нямаме такъв пазар. Има много добър в Горна Оряховица, а на мястото на нашия построиха жилищна кооперация и се свърши с пазара.

преди 47 минути, Колев60 написа:

Такива адаптери има да се продават във всеки окръжен град по електронните магазини за радио части.

преди 39 минути, DarkEdge написа:

И по пазарите...

Съществува и ... онлайн търговия! С доставка до адрес!

https://www.google.com/search?newwindow=1&safe=active&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk02h6w2ZeNGwQKwtX99Igod1Nh_2jQ%3A1591367117154&ei=zVXaXv6OCYSRmwXtxZioDw&q=Адаптер+12v+4a&oq=адаптер+12+в&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgDMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHMgQIABBHUABYAGCRaGgAcAF4AIABAIgBAJIBAJgBAKoBB2d3cy13aXo&sclient=psy-ab

преди 2 минути, jhoro написа:

Съществува и ... онлайн търговия! С доставка до адрес!

Вярно ли? Ти да видиЖ!

преди 1 час, DarkEdge написа:

Вярно ли? Ти да видиЖ!

Би било добре, ама ... аз виждам като Рей Чарлс!

преди 2 часа, Колев60 написа:

Абе ние тук, реално от няколко години нямаме такъв пазар. Има много добър в Горна Оряховица, а на мястото на нашия построиха жилищна кооперация и се свърши с пазара.

И в Плевен имаше много добър пазар.Вируса го съсипа, няма пазар.Надявам се скоро да започне пак.Можеше за почти без пари да се купят ценни неща.Някои мангали не знаят какво продават!

"Някои мангали не знаят какво продават!"

Ванка! Това не го споделяй, щото веднага ще си вземат бележка.

преди 46 минути, ivan_pop написа:

И в Плевен имаше много добър пазар.Вируса го съсипа, няма пазар.Надявам се скоро да започне пак.Можеше за почти без пари да се купят ценни неща.Някои мангали не знаят какво продават!

Явно става въпрос за нещо като битак, и си абсолютно прав че братята роми не само че не знаят какво продават ами и продават доста ценни неща на безценица е леко казано...

Точно няколко дни преди да навлезе корона вируса от родния битак се сдобих с компютър S.O.C.K.E.T 1150 с дъно със Z чипсет, процесор i7 4770S, боксов охладител, твърд диск 1 ТБ и 2х4 оперативна па мет, нямаше му захранването и без видеокарта, като и аз самия не знаех с какъв процесор го вземам, чак в къщи като го пуснах го видях процесора.

Отначало манговците му искаха 30 и накрая след малко пазарлъци ми го дадоха за 15 лв.

Излишно е да споменавам че те и хал хабер си нямаха какъв точно компютър продаваха, за тях това беше стара и ненужна електронна скрап от която гледаха да изкарат някой друг лев довечера да могат да купят хляб на децата си:)

преди 25 минути, Колев60 написа:

Ванка! Това не го споделяй, щото веднага ще си вземат бележка.

Като ги гледам от години насам колко са напреднали с бележките и поуките, май няма да съм жив да доживея да видя дали реално ще си вземат истински бележки и поуки:hush:

преди 1 час, JKirilov написа:

Туй да не е онуй?

преди 2 часа, JKirilov написа:

Но не забравяй, че е бил краден!

Ти сериозно ли мислиш че извън България можеш съвсем спокойно да си откраднеш каквото и да било и да останеш незабелязан и ненаказан:angry:?!

За твое сведение от вън е докаран щото беше с Windows 7 Pro на френски и харда беше фрашкан само със филми. Иначе много запазен харда само на 488 часа работа.

Те повечето стоки ги докарват отвън, по-някой път изпадат и такива дето са и в БГ използвани но по-рядко.

преди 22 часа, Калоян Атанасов написа:

Адаптера ми спря да работи. Не знам защо и не знам как да го оправя. Малко помощ? 12V 2A. Да се мъча ли да го правя или направо нов.

Направи макро снимки. Ясни и с четливи надписи под различни ракурси. Откъм вход и откъм изход. Отгоре и отдолу. Качи снимките в  imgur.com
Дай визуална информация, за да ти помогна. Тук ясновидци няма. Четливи! Адаптерите са ми любимци.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

преди 16 часа, grizly написа:

извън България

И откъде стана ясно това? :angry:

преди 7 часа, Profruit написа:

Адаптерите са ми любимци

Аз си падам по котангенси и кучута!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.