Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Системата ми отказва достъп доUSB flas memory ,външен hdd и оптично dvd устройство

Featured Replies

Здравейте, системата миWindows10 от два дни отказва достъп до всички запомнящи устройства, които включвам към различни USB портове на компютъра.Нямам достъп и до отичното ми  DVD устройство.Имам права и достъп само до вътрешия HDD и SSD на който е инсталирана операционната система.

4.png

Десен клик по проблемния диск > Properties > раздел Security > [Edit] >[Add] >[Advanced]> [Find Now]
Добавяш името на профила си. Слагаш отметка на Full control. И потвърждаваш с [OK]

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 5 минути, DarkEdge написа:

Десен клик по проблемния диск > Properties > раздел Security > [Edit] >[Add] >[Advanced]> [Find Now]
Добавяш името на профила си. Слагаш отметка на Full control. И потвърждаваш с [OK]

Преди няколко дена няколко човека ме питаха за този проблем, след някакъв голям ъпдейт на 10-ката. При мен поне, посочения метод не сработи. Всичко си дойде на мястото, след ресет със запазване на личните файлове (или както там беше...)

преди 2 часа, street racer написа:

Преди няколко дена няколко човека ме питаха за този проблем, след някакъв голям ъпдейт на 10-ката. При мен поне, посочения метод не сработи. Всичко си дойде на мястото, след ресет със запазване на личните файлове (или както там беше...)

Крайно време е на Сатя Наделла да му върнат дудука и гърнето с кобрата, а после да му духнат под опашката. Докато е бос с всеки изминат ден все повече негови адепти ще стават по неволя факири.

преди 24 минути, Profruit написа:

Крайно време е на Сатя Наделла да му върнат дудука и гърнето с кобрата, а после да му духнат под опашката. Докато е бос с всеки изминат ден все повече негови адепти ще стават по неволя факири.

Не знам вече....нещата отиват на зле с тая OS. Аз все още удържам фронта със 7, ама....ще е до време. За съжаление съм вързан с джама заради едни по специфични китайски "изделия" :) 

на 6.06.2020 г. в 14:35, Profruit написа:

Не разбирам, защо Бил Гейтс тръгна да прави ваксини от които нищо не разбира, вместо да си остане да прави Windows, което разбира и може?

Мислех, че само тук в България повечето работят и се занимават с това, което не разбират.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.