Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ПРОБЛЕМ при включване на външен HDD

Featured Replies

• Автор

Господин Кирилов,

Ако знаете как се изтрива тема, Моля да ми кажете.  Както казваше покойния Тодор Колев " Няма какво да говориш с хора, от които те делят два вагона книги."  Благодаря Ви!

И като се изрисуваш локомотив на тези вагони, за какво бяха изцепките ти с псувни и цинизми?

Шекспири като тебе се препарират с един клик. Хайде по-спокойно!

• Автор

Пених се, защото пишете глупости и безсмислени неща. Аз Ви казвам, че не се разпознава и когато няма диск Вие пак "Снимай етикета на диска".
Който не може да помогне, поне да се пише глупости.
Ето един потребител препоръча нещо смислено за използването на програма USBDeview. Направих каквото каза, спрях устройствата, инсталира си драйверите наново и  ....   НЯМА ЕФЕКТ. Отново не се разпознават и двете "кутийки". Нито тази на USB 3.0 нито тази на USB 2.0.  Нито с диск нито без него. Нито на куплунг USB2.0 нито на USB 3.0.

Явно има нещо, което е хардуерно или протокол, или ..... п....  м... м........

А на Вас господин Profruit искам да кажа:    Като махнахте поста ми да не би да ми помогнахте?
Аз се боря с този проблем вече няколко месеца и съм пробвал какво ли не - без резултат и затова се обръщам тук за помощ, а не да чета глупави коментари. Когато ти кипнат л....... и ти падне пердето  - няма спиране. Още повече не съм обидил персонално никого.

преди 10 минути, Zlatko Petrov написа:

...

или ..... п....  м... м........

Не съм ви махал поста господин Zlatko Petrov. Не съм единственият модератор на Хардуер, а над мен има още толкова и пак толкова на глобално ниво..

Успех в борбата и сменете вагоните с книги. Търсете вагони с книги по електроника.

на 24.06.2020 г. в 16:00, adersa написа:

Вие ме питате колко ток консумира.    5v ; 800 mA

Това предполага диск 2.5 инча, за включването на който няма нужда от кутийка, а само едно просто кабелче.  Най-вероятно проблем с драйверите, авторът да намери програма за драйвери и при включен диск да я пусне да му намери подходящ драйвер, да отвори диспечера на устройствата и там да види какво става.

11.PNG

• Автор

Господин Profruit,

Аз заставам зад името си инж. Златко Петров Петров и не се крия зад псевдоними. Когато аз съм чел вагони с книги по електроника Вие навярно сте карали тротинетки по парковете. От 1985 година съм инженер "ИЗЧИСЛИТЕЛНА ТЕХНИКА" и Вашите коментари за образованието ми и знанията ми са меко казано неприемливи. Прилагам Ви и сертификат за интелигентността ми, за да разсея всякакви съмнения относто това, че задавам смислени въпроси и очаквам смислени отговори.
Това, че по някакво стечение на обстоятелствата се намирате в позиция СУБЕКТИВНО  да определяте кое Ви харесва и кое не, не Ви прави нито по-умен, нито по-силен. Аз ще мина и без Вашия форум, но това почти го  обезмисля. Щом хората НЕ МОГАТ свободно да изказват мнение и Вие пролагате ЦЕНЗУРА - БЛАГОДАРЯ!  Ще търся други начини.

2.png

Правила на форума

Цитат

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

Цитат

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

на 26.06.2020 г. в 11:29, Profruit написа:

Не съм ви махал поста господин Zlatko Petrov.

Форумът е частна собственост. Обърнете се към собственика. Разполага с backup на форума. Само той може да ви възстанови коментара с псувните и само той може да ви каже, кой конкретно ви изтри гнусния коментар.

Изчерпахте окончателно своята тема. Нарушихте две правила, а правило 2.19 два поредни пъти.
Темата се затваря поради липса на нормална дискусия и пренос към изясняване на его.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.