Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да инсталирам този app

Featured Replies

577176722_Screenshot_20190531-101755_GooglePlayStore.thumb.jpg.f86ecdfc894fb5ad5ef830e1e26abf32.jpg

• Автор

Пробвал съм с Proxy не става. В Google play е проблема, ако си сменя там местоположението съм задължен да стоя 1 година. Това не е  вариант за мен. Преди имаше възможност в aptoide,  но сега изчезна тази възможност.

Сигурен ли си, че проблема е в прокси, а не в устройството ти? Какво точно ти пише, като пробваш с прокси? Гледам, че има и други места, от където може да се изтегли това приложение:

https://apkpure.com/satellite-–-weltweit-mobil-telefonieren/de.sipgate.app.satellite

https://www.google.bg/search?q=satellite+weltweit+mobil+telefonieren+download&hl=bg

• Автор

Независимо по какъв начин се пробва трябва да се свали от google play а той иска да съм регистриран в германия. Сега ще пробвам това което предлагаш ти. 

Защо да трябва? Това да не е IOS? При андроид можеш да си изтеглиш приложението и да го инсталираш от телефона.

• Автор

Може да се изтегли, но неможе да се отвори и инсталира😬

преди 1 минута, Никионе написа:

С apkpure имам предвид

преди 6 минути, Raze написа:

Защо да трябва? Това да не е IOS? При андроид можеш да си изтеглиш приложението и да го инсталираш от телефона.

Не google play ме блокира и ми дава съобщение че защото не съм в германия (регистриран в google play) нямам право да го сваля

Правиш ли разлика между инсталиране от google play и инсталиране на изтеглен apk от телефона?

преди 21 минути, Никионе написа:

Защо? Каква грешка дава?

• Автор
преди 9 минути, Raze написа:

Правиш ли разлика между инсталиране от google play и инсталиране на изтеглен apk от телефона?

Защо? Каква грешка дава?

Разбира се! Варианта който ти ми предложи не става. Мога да го изтегля, но като опитам да го инсталирам ми съобщава че неможе да се отвори.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.