Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте,имам нужда от съвет на скоро си взех тв Самсунг модел LE19D450G1W за вилата но се оказа че не мога да му пусна настройките на каналите просто самата функция като стигна до нея ми я показва в блед цвят и отдолу изписва че не е налична макър телевизора да е на източник ТВ а не на някои друг.Опитах да му върна фабричните настройки но там установих че фунцията PLUG&PLAY и тя също ми е забранена и направо я прескача като се опитам да вляза за да започна иначе всичко друго като настройка на картина,звук и други си е наред и влизам в тяхното меню.Опитах с кабел с аналогова телевизия не стана после исках да опитам с външна антена за цифровите ефирни телевизии пак същата работа а модела има вграден тунер за тях.Ако може някой да ми каже защо става така ще съм мн благодарен

• Автор

прегледах го за съжаление основните теми там са свързани само със смарт телевизори пък този е обикновен

• Автор

оказа се че телевизора е бил използван в хотел и затова са заключени следните фунции,сега следва друг въпрос как да стигна до фабричните настройки има някакви комбинации от бутони на дистанционното пък какво ще стане незнам

Обърни се към сервиз или продавача за да се оправи. Самостоятелните ти упражнения могато да доведат до пълното загробване (гюма). Хотелско заключване не се прави за да може всеки да го заобикаля.

Много е вероятно това старо нещо да не поддържа MPEG4  и съответно да не приема ефирната телевизия.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

• Автор

всичко е наред с комбинация от бутони на ДС управление от (info,menu,mute,power)влязох в сервизното меню после намерих режима който найстина беше на режим хотел изключих го и после всичко се оправи сканирах каналите и всички излязоха.Благодаря за отговорите ако и друг има подобен проблем не е трудно просто трябва някой да те светне и ще спестих някой лев от сервиз в който най-вероятно ще обясни че проблема е бил сериозен а в същност ми отне 1-2мин.🙂🙂

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.