Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Презаписване в DVD+R DL Verbatim

Препоръчан отговор

Здравейте! Как мога да презапиша нови данни в диск DVD+r DL на Vertabim. Пробвах да го форматирам, но пише windows не успя да завърши форматирането...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, RudeBoy написа:

Никак. Щом пише само R - не може. Презаписващите са RW. 

Значи не става на този диск..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

На диска има ли свободно място и би ли желал да добавиш данни?

Дискът е 8.5ГБ, имам данни 6,5 искам да добавя 6,5, но трябва да изтрия старите данни, за да ми стиигне мястото...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, D101149 написа:

Дискът е 8.5ГБ, имам данни 6,5 искам да добавя 6,5, но трябва да изтрия старите данни, за да ми стиигне мястото...

Няма, как да стане, ако не си го запечатал може само да се добавя информация. Тебе ти трябва презаписващ диск като този https://www.technopolis.bg/bg/CD-i-DVD-diskove/DVD%2BRW-VERB-4X-43229-JEWEL-C-/p/567829 По-добрият вариант е флашка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Определено не можеш да добавиш нови 6,5GB. Всъщност ако диска е затворен не можеш да добавиш абсолютно нищо, а за триене - само със шкурка става :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, tepmu написа:

Няма, как да стане, ако не си го запечатал може само да се добавя информация. Тебе ти трябва презаписващ диск като този https://www.technopolis.bg/bg/CD-i-DVD-diskove/DVD%2BRW-VERB-4X-43229-JEWEL-C-/p/567829 По-добрият вариант е флашка.

Правя си диск за навигация, а тя чете DVD+R DL, явно ще купя нов :D Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, D101149 написа:

Аз поне не съм виждал презаписващ dual layer. Ако съм прав, всеки път ще трябва да взимаш нов диск, хубаво е да си вземеш повече бройки, че някой ден ще свършат наличностите, а едва ли се произвеждат още.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, D101149 написа:

Чети внимателно - навигацията може да не може да чете RW дискове!

преди 51 минути, tepmu написа:

Аз поне не съм виждал презаписващ dual layer

https://www.afterdawn.com/glossary/term.cfm/dvd-rw_dl
https://www.afterdawn.com/glossary/term.cfm/dvdplusrw_dl

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

До Попокатепетъл и обратно през Австралия ли ще ходиш, че толкова много информация?

Подбери картите, които ще трябват и запиши веднъж на CD и веднъж на DVD, еднослойно!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, tepmu написа:

?

преди 5 часа, tepmu написа:

Аз поне не съм виждал презаписващ dual layer.

преди 4 часа, DarkEdge написа:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...