Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Записване на разговори

Featured Replies

Здравейте,

Използвам от скоро Xiaomi Mi Note 10 Lite. Инсталирал съм ACR за записване на разговори, но файловете при прослушване нямат звук. Възможно ли е това да е от някоя настройка или има някаква забрана за записване с тази програма?

Предварително благодаря!

Прилича на бъг с програмата, погледни си настройките и на телефона и на програмата, ако трябва ги върни на тел до заводски и на програмата също дефолтни задай, ако няма ефект опитай с друга програма.

• Автор

Опитах да направя настройките и на двете - програмата и телефона, но все още без резултат. Вероятно ще се наложи да проверя друга програма.

Благодаря за отговора, grizly 🙂

• 1 месец по-късно...
на 20.08.2020 г. в 23:06, vankata_6 написа:

Здравейте,

Използвам от скоро Xiaomi Mi Note 10 Lite. Инсталирал съм ACR за записване на разговори, но файловете при прослушване нямат звук. Възможно ли е това да е от някоя настройка или има някаква забрана за записване с тази програма?

Предварително благодаря!

Имам същия телефон и ползвам същата програма за запис на разговори. Работи.. Пробвай с различни настройки.

• 3 месеца по-късно...

абе бунаци как ще ви работят приложенията като гугъл забрани разговорите по тел  да се записват и ако нямаш рут на тела  няма как да се направи . Не вярвам някой друг да го направи при нерутнат телефон 

В европейския РОМ има вградена програма за запис на разговори в miui dialer-а, която е много добра. Проблемът е, че той се явява custom rom и се налага отключването на телефона и слагането на twrp. Ако ти се експериментира можеш да пробваш да го префлашнеш или пък някой да ти помогне.

преди 9 часа, mchitakov написа:

абе бунаци как ще ви работят приложенията като гугъл забрани разговорите по тел  да се записват и ако нямаш рут на тела  няма как да се направи . Не вярвам някой друг да го направи при нерутнат телефон 

Аман от дървени философи. Приложението Calls Blacklist PRO (Черный список) свалено от 4pda работи на Андроид 9 и Андроид 10 без рут. В частност работи на Xiaomi Mi Note 10 Lite. Проверено е. Всичко зависи от марката и модела на телефона. Тъй като записа не е от линия, понякога е по-лош, понякога много добър. На Xiaomi Mi Note 10 Lite e много добър.

calls blacklist pro

• 5 седмици по-късно...

Имам РедмиНоте5 и той си има вградена програма за запис. Бачка без отказ.

Ако обаче дадения телефон няма такава - нищо друго не остава освен да се изпробват тези които са в GooglePlay. Аз съм пробвал доста, но на различни телефони - с променлив резултат. Демек проба-грешка докато се намери правилната програма.

• 5 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Имам редми 9 с .... Когато го закупих от БГ беше с гугълските приложения които не изтърпях и 2 часа... Смених му рома с индийския и всичко си дойде на мястото

преди 47 минути, rednikas написа:

Имам редми 9 с .... Когато го закупих от БГ беше с гугълските приложения които не изтърпях и 2 часа... Смених му рома с индийския и всичко си дойде на мястото

Дай малко инфо как го смени Ром-а... ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.