Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Facebook ID verification Проблем

Featured Replies

Добър ден, направих се регисрация в този форум, понеже знам, че тука има доста по запознати хора от мен в тази област и се надявам някой да успее да ми помогне. 

Ще се пробвам да обесня за проблема ми по подробно:

От началото на фейсбук имам профил и не еднократно са ме банвали за расизъм и тн.. за по ден,два, седмица без лайкове или месенжер и тн... НО преди 10тина дена си качих едно меме на стори с хитлер и ми изписа, че получавам бан за 7 дена, без месенджер, без постове и тн.. тоест мога само да разглеждам... ОК нп... обаче след това автоматично ме изхвърли от профила и след няколко стъпки ми искаше да си ъплоадна личен документ за верификация. До тук всичко е ок, снимам, качвам, но ми изписва надпис, че приема формати само в JPG, GIF, PNG Или PDF. 

Пробвах във всички формати, смяна на резолюция, намаляне на размери и тн... но ефекта е никакъв, търсих за този проблем и в нета, ютуб, видях няколко такива клипчета, но нямаше решение. Немога да направя обсолютно нищо, даже и да подам репорт, понеже немога да вляза в акаунта, постоянно ми иска Лична карта и не иска да я уплоадне. Като пробвам да си направя нов ацц, дори с други имена, други пощи, се банва веднага, явно засича ИП. 

В началото си мислих, че и този е перма баннат, но получавам понякога спомени от минали години като известия, и насъбрани се известия, но няма как да ги погледна, а като си взяла в акаунта, за потвърждение, все още ми стои снимката. Искам по някакъв начин да мога да се свържа с ФБ за проблем, но не успявам да намеря начин, или пък да успея да си уплоадна фотото, за да могат да ми активират акаунта на ново. 

Моля за помощ !

• Администратор

Пробвахте ли с друг браузър или от друг компютър. Тъй като няма информация за системата и браузъра е възможно той да не е съвместим със системата им за ъплоад на снимки. 

Също изчисти бисквити, кеш и т.н. преди да опиташ отново.
Колкото до връзка с екип на ФБ, като откриеш такава свиркай.

• Автор

Пробвано е и от различни телефони, от различни лаптопи, различни местности... едно и също.. цъкна ли уплоад - дава едно и също.

• Администратор
преди 1 час, Alex Stefanov написа:

Пробвано е и от различни телефони, от различни лаптопи, различни местности... едно и също.. цъкна ли уплоад - дава едно и също.

Снимай какво точно ти изписва, аз съм качвал снимки така точно при същите обстоятелства и нямаше проблем. Не че после ми одобриха регистрацията, след няколко дни изписаха, че я блокират завинаги :) 

А иначе нова регистрация трябва да си направиш от устройство от което никога не си си правил преди. Примерно хващаш някой телефон от който не си правил никога и през интернета на оператора се регистрираш. Иначе ако правиш от едно и също устройство ще ти ги блокират всяка следваща. 

• Автор
на 24.08.2020 г. в 18:34, Kalin Karaboychev написа:

Снимай какво точно ти изписва, аз съм качвал снимки така точно при същите обстоятелства и нямаше проблем. Не че после ми одобриха регистрацията, след няколко дни изписаха, че я блокират завинаги :) 

А иначе нова регистрация трябва да си направиш от устройство от което никога не си си правил преди. Примерно хващаш някой телефон от който не си правил никога и през интернета на оператора се регистрираш. Иначе ако правиш от едно и също устройство ще ти ги блокират всяка следваща. 

1.bmp

еми пробвах всичко... нестава :(

2.bmp

ето 3 снимки 

3.bmp

Не си си снимал картата както трябва пич, затова ти правят проблем.
Не знам дали оше го пише, но принципно се изисква картата да изпълва снимката на 100% без да има изрязано от нея, тоест сякаш е сканирана, също не съм сигурен дали не искаха и от двете страни.

От къде знам ли? Преди време искаха подобно потвърждение на приятелката ми, получиха среден пръст и тя си направи нов акаунт, но тогава ясно си пишеше каква трябва да е снимката, там размери, работи... абе пълна простотия, аз изобщо ви се чудя с тоя фейсбук какво толкова му се радвате...

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Както и да снимам, различни лаптопи, различни телефони, все едно и също: - You can only upload photos in JPG, PNG, PDF or GIF. 

Дори и да си направя нов фб, след няколко седмици ме засича и ме трие автоматично, там след като ми закрият профила ми се иска верификейшън видео - него успявам да ъплоадна, но след преглед от админи се казва, че се трие без право на обжалване...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.