Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся алтернатива на Audacity и Ashampo Music Studio

Featured Replies

Имам звукова карта с четири чинча (два стерео входа и два стерео изхода), която се свързва с компютър/лаптоп посредством usb. Ето такава:

zvukova-kartabehringer-ufo202.jpg

Записвам с Ашампо Мюзик Студио, защото на всеки стоп запазва файла за времето в компютъра и го показва в списък в самата програма. Звука го взимам през входящите чинчове и от там през usb-то в компютъра. Audacity е по-добра, но има един недостатък. На всеки стоп на записа трябва да експортна и тогава да стартирам наново запис. А това ми губи времето когато записвам звук от оркестър. Ашампото пък не дава това качество на звук и за това търся алтернатива (ако е възможно безплатна, но ако не ще се купи стига да не е прекалено скъпо). Идеята е като спра текущият запис да го съхрани автоматично като файл и в същото време да го има като списък в записващата програма, както го прави Ашампото, но да е с качетвото на Audacity или по-добро. Има ли таквоз чудо, че аз нещо не откривам в нета?

Погледни Cakewalk by Bandlab (налична е безплатна версия на DAW) дали има налична опцията която търсиш.

https://www.cakewalk.com/Documentation?product=SONAR X3&language=3&help=Recording.20.html

• 4 месеца по-късно...
на 27.08.2020 г. в 15:06, bmvtooo написа:

Имам звукова карта с четири чинча (два стерео входа и два стерео изхода), която се свързва с компютър/лаптоп посредством usb. Ето такава:

zvukova-kartabehringer-ufo202.jpg

Записвам с Ашампо Мюзик Студио, защото на всеки стоп запазва файла за времето в компютъра и го показва в списък в самата програма. Звука го взимам през входящите чинчове и от там през usb-то в компютъра. Audacity е по-добра, но има един недостатък. На всеки стоп на записа трябва да експортна и тогава да стартирам наново запис. А това ми губи времето когато записвам звук от оркестър. Ашампото пък не дава това качество на звук и за това търся алтернатива (ако е възможно безплатна, но ако не ще се купи стига да не е прекалено скъпо). Идеята е като спра текущият запис да го съхрани автоматично като файл и в същото време да го има като списък в записващата програма, както го прави Ашампото, но да е с качетвото на Audacity или по-добро. Има ли таквоз чудо, че аз нещо не откривам в нета?

По принцип Adobe Audition при отварянето си въвежда име на сесията и място където да е и ти записва всеки запис в папката дори и да го изтриеш от канала и продължиш с друг в папката си остава стария. В zamunda има версия 3 и версия 6. Аз лично харесвам повече 3-тата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.