Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за нов рутер до 70лв

Featured Replies

Здравейте,тъй като стария му рутер Tenda F3 ми прави проблеми с безжичната свързаност(на лан няма проблеми) е време да му бия шута,препоръчайте ми рутер до 70лв,на него ще се прикачват около 7 8 устройства,максимум 10,колкото по голям обхват до тия пари,толкова по добре,живея в къща,до сега съм ползвал тп линк и тенда само,но съм открит и към други марки,ако има възможност рутера да има меню в което да показва натоварването,и да има за преразпределение и приоритет на връзката за даден приемник да е на 1во място,ако има нещо неясно,питайте,поне това е в момента което се сещам.

TP-LINK Archer C20 AC750 

Поръчах го чакам да дойде дано да стане тази седмица и моя стар Tp link 740 n на някои телефони в нас започна да прави проблема WI FI .

• Автор

A за марката D link някакви мнения има ли ? четох доста добри отзиви и за нея,а и я дават че е по добра от тп линка и тендата.

преди 10 часа, Евгени Богданов написа:

Здравейте,тъй като стария му рутер Tenda F3 ми прави проблеми с безжичната свързаност(на лан няма проблеми) е време да му бия шута,препоръчайте ми рутер до 70лв,на него ще се прикачват около 7 8 устройства,максимум 10,колкото по голям обхват до тия пари,толкова по добре,живея в къща,до сега съм ползвал тп линк и тенда само,но съм открит и към други марки,ако има възможност рутера да има меню в което да показва натоварването,и да има за преразпределение и приоритет на връзката за даден приемник да е на 1во място,ако има нещо неясно,питайте,поне това е в момента което се сещам.

трябваше да почнеш с идеята на какава интернет линия си закачен 😉

• Автор
преди 8 часа, Alkaios написа:

трябваше да почнеш с идеята на какава интернет линия си закачен 😉

30Mbit/s ми е интернета,нормален lan доставчик,не съм на виваком,близу или а1

преди 27 минути, Евгени Богданов написа:

30Mbit/s ми е интернета,нормален lan доставчик,не съм на виваком,близу или а1

С толкова много устройства и с такава ниска скорост не е сериозно , че аз само на моя телефон дигам над 30 мбпс .

Не предлагат ли 100 мбпс ? ако не махай ги и пускай булсат ако имат оптика 15 лв 100 мбпс .

• Автор

За съжаление нямам избор,единствения доставчик е в мястото където живея,иначе отдавна да ги бях сменил.

Погледни TP Link C6:

https://www.pazaruvaj.com/ruteri-c3144/tp-link/archer-c6-ac1200-mu-mimo-p426979959/

Имам го от около година и съм много доволен. 

След като вземеш нов рутер, относно "разтоварване" разделяне на трафика на мрежата. Възможно е да свържеш част от устройствата на 2.4 GHz, а другите на  5 GHz.  Стига устройствата които имаш да поддържат и двата обхвата/честоти. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.