Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

След намокряне показва, че няма достъп до мобилната мрежа

Featured Replies

Здравейте. Вчера се случи едно отнай-тъпите неща, които може да се случи с мобилен телефон-падна в тоалетната ;) Веднага го извадих, избърсах го и т. н. и видимо в първия момент всичко беше наред. Впоследствие след около 2-3 часа трябваше да звънна на един колега и забелязах, че няма мрежа, т.е. показваше телефона все едно няма обхват, само дето не съм бил на балкана или някъде другаде, където няма. Като се прибрах оставих телефона на терасата на слънце и в интерес на истината по-късно вечерта показваше че има обхват, тоест мобилна мрежа. На другия ден обаче отново ми показваше, че няма. От време на време се появява мрежата и после пак изчезва. Изключително ми е неприятно, тъй като в момента обзавеждам нов апартамент и постоянно давам пари за какво ли не, а сега и това. Телефонът е Huawei ps smart 2019. Не знам какво да правя. Бях при един познат, който поправя телефони, но той каза, че не се наема да го поправи, тъй като това било на късмет и като цяло нямало какво да се направи. Иначе на телефонът всичко друго му е наред, но това е изключително голям проблем. На практика аз така не мога да набирам, когато искам и трябва да се надявам мрежата точно в този момент да е налична, а това въобще не е сигурно. Може ли някой да ми даде някакъв съвет. Има ли някакъв шанс да се оправи или да търся нов телефон? 

Дай го в някой сервиз и ще разбереш. Тук няма гадатели, но реално шанса е малък. Колкото повече го ползваш, без да е почистен от влагата и действието и, толкова по-голям е шанса да се повреди още нещо или телефона съвсем да спре да работи и да не става за нищо. И друг път не ходи с телефона в тоалетната, аз за тази цел ползвам таблет, който трудно ще влезе в дупката :)

преди 9 часа, Данко Димитров написа:

...

Приятелят ви е прав. Електролизата е като термити. Бавно и сигурно разрушава. Отваряне, подсушаване, оглед под микроскоп, почистване на сулфатизация и с това ремонта приключва. Този телефон е кандидат-донор или в гюма.

преди 17 часа, Данко Димитров написа:

Здравейте. Вчера се случи едно отнай-тъпите неща, които може да се случи с мобилен телефон-падна в тоалетната ;) Веднага го извадих, избърсах го и т. н. и видимо в първия момент всичко беше наред. Впоследствие след около 2-3 часа трябваше да звънна на един колега и забелязах, че няма мрежа, т.е. показваше телефона все едно няма обхват, само дето не съм бил на балкана или някъде другаде, където няма. Като се прибрах оставих телефона на терасата на слънце и в интерес на истината по-късно вечерта показваше че има обхват, тоест мобилна мрежа. На другия ден обаче отново ми показваше, че няма. От време на време се появява мрежата и после пак изчезва. Изключително ми е неприятно, тъй като в момента обзавеждам нов апартамент и постоянно давам пари за какво ли не, а сега и това. Телефонът е Huawei ps smart 2019. Не знам какво да правя. Бях при един познат, който поправя телефони, но той каза, че не се наема да го поправи, тъй като това било на късмет и като цяло нямало какво да се направи. Иначе на телефонът всичко друго му е наред, но това е изключително голям проблем. На практика аз така не мога да набирам, когато искам и трябва да се надявам мрежата точно в този момент да е налична, а това въобще не е сигурно. Може ли някой да ми даде някакъв съвет. Има ли някакъв шанс да се оправи или да търся нов телефон? 

Край с този телефон. Търси си нов отсега и ако имаш ценна информация, докато все още работи я прехвърли на друго място. Твоят познат с право ти е казал, че не се наема да го поправи, защото не може да ти даде гаранция.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.