Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конвертиране от Word в PDF

Featured Replies

Здравейте ,

При конвертиране на файл от Word в PDF ми се появява надпис ''оригинал'' като воден знак на цялата страница. Надписа не е един голям , а множество малки. Когато документа е в Word преди конвертирането надписа го няма , появява след това.Гледах в опциите на Word-а нямам включен воден знак.

Някой знае ли от къде да изключа този надпис да не ми излиза и да ми подскаже.

А текстовия редактор е …?
От кой пакет?

• Автор

Пробвах в онлайн конвертори няколко включително и в този който колегата по горе е предложил , не става

С Windows 7 съм и Word 2007 ,- Запиши като - PDF или XPS (и в двата вида е едно и също )

• Автор

Странното е че не на всички Word файлове които искам да конвертирам се появява това , по скоро на по малка част

Складовата ми програма създава примерно офертите в Word формат и аз искам да ги конвертирам в PDF

Имам няколко създадени шаблона за оферти и само при някои става така.

Това някаква опция в Word ли е ?

Инсталирах си Bulzip , получава се някаква грешка при записа на документа и до там...

Възникнала е грешка.

Error 1005: The program is missing the Ghostscript component. It is recommended that you rerun the installation of the program and select to install Ghostscript.

Source: GUI

Internal hint: Run converter to create PDF file
Developers: You can hide this message with the "suppreserrors" setting.

За да слага водни знаци, значи програмата, с  която  го правите, е пробна, а не е закупена. Ползвайте безплатен PDF принтер и няма да го има този проблем.

Принципно мога да ползвам много редактори, но най-често - Google Документи, защото е облачна услуга.
Без проблеми отваря Word файлове (doc и docx), и ги запазва в PDF формат.

• Автор

През Google Документи стана , аз там имам регистрация и си качвам файлове в Google Диска

Благодаря на всички за помощта

Всеки офис пакет може да прави експорт към пдф. Има и безплатни такива - open office, libre и така нататък.

преди 11 минути, Raze написа:

Всеки офис пакет може

Да, ама не! Или не точно - За да може да експортира  в pdf на word 2007 му трябва добавка(adin)
https://support.microsoft.com/en-us/help/2424823/you-must-have-the-microsoft-save-as-pdf-or-xps-add-in-for-2007-microso

преди 14 минути, Raze написа:

Всеки офис пакет може да прави експорт към пдф. Има и безплатни такива - open office, libre и така нататък.

Има и (по подобие на Google ДокументиMicrosoft 365! Също е онлайн, също е безплатно.

Съдържа - Word, Excel, PowerPoint, Forms, Sway, OneDrive, OneNote, Outlook, Power Automate, Календар ...

На практика - всичко от стандартния Office пакет.

Всеки документ може да се изтегли в PDF формат.

пробвах с моят офис 2007, създадох word документ и чрез save as го записах в .pdf?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.