Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ТСЕ двигатели

Featured Replies

Интересувам се от отзиви за въпросните и по-специално, доколко са верни твърденията за скъсен ресурс, както и разбира се за всякакви проблеми/плюсове. Вече са в употреба над 10 години, което е една добра база за изводи.

Я напиши нещо по-смислено че това и чичоти гошо (google) не го знае. Марка и модел на автомобила, обем, мощност и точ1но означение на двигателя.

• Автор

Става въпрос за турбо бензинови двигатели на Рено от поне 2009-та. С други думи въпросът ми е съвсем смислен, но за грамотни хора. Такива, дето ще  го търсят в Гугъл, по-добре да не се обаждат.

Аз  пък ти казвам да си напишеш нещата, вкл. марки и модели на родния им език, за да ги намират търсячките, вкл. и форумната. Тук все пак е форум, а не чат. Написаното трябва да остане и да бъде намерено при нужда, а не да се дъвче многократно. Никой не може дасе сети по колко начина се изписват жаргонно разни марки и понятия.

Явно е нещо по-ново и съвременно. От рекламните локуми ми светва намаленото триене и икономия. Това означава тънки бутални пръстени и нисък ресурс. Общо взето колкото да изкара гаранцията. Допълнителна лампа е ако пише за разход на маслото - обикновено тези горят по 100 - 600 грама на 1000 км. Едва ли има толкова много такива за да е статистически ясна картинката. Не знам как е с разрушаването на катализатора и задирането на двигателя, характерно за корейските 1,4 - 1,6. Не знам и дали алуминиевият блок има гилзи. Но сега никой не прави чугунни за изкарат по половин - един милион километра.

Все пак може и да не е толкова зле. Може би е нещо такова

Не знам как ще е с директното впръскване и възможностите за газ. Прегледай целия канал, има много подробни обяснения за много двигатели. Ако не разбираш езика има и автоматичен превод със субтитри. Та затова те питах за означение на двигателя, този на клипа е H4MD 1.6

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.