Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Монитор и видеокарта за 4к "гейминг"

Featured Replies

Здравейте.

Искам да помоля за съвет, тъй като не съм наясно какво да предприема. Решил съм и аз барабар Петко с мъжете да премина на 4к. За монитор един приятел ми препоръча този https://www.jarcomputers.com/LG-27UL550-W_prod_MNLCLG27UL550W.html?ref=prod

Обаче големият въпрос е видеокартата. Каква видеокарта да взема, така че, комфортно да ми вървят игрите (за филми е ясно, че няма да има проблем) и да мина възможно най тънко (идеята "купи най мощното което на пазара" ми е известна, но е твърде скъпа). Отделно не съм от маняците геймъри, а играя всичко в 4 игри, даже едната ще я спирам, защото нямам време. Така че, видеокартата ми трябва да държи тези игри. Играя най много Lineage ІІ сървър Asterios (тук съм сигурен, че няма да има никакви проблеми- играта е много стара), втората е World of Tanks също не особено ресурсоемка игра. Проблеми предполагам, че ще ми създаде най вече Fallout 76 която е най новата. Също така играя в Fallout 4, но там по скоро си играя да пробвам модове (някой от които много тежки). Нея мисля да я спирам, тъй като ми изяжда твърде много време.

В момента имам следния компютър. Процесор i5 8500, 16 гб 3200 рам, gtx 1060 фул хд монитор, самсунг ево 970 ссд. И четирите игри вървят на максимални настройки, без никакви проблеми. Мислех за 3070, тъй като 3080 е много скъпа, а и яде много ток (трябва да сменям захранване). И втори въпрос, дали да чакам ti или super версиите на 70 серия. Тъй като нямам проблеми за момента мога да чакам колкото е нужно за по нормални цени.

Работи ли, не го пипай!

Имаш си всичко, всичко ти върви перфектно, нямаш време за губене, защо си слагаш таралеж в гащите?

Ще минеш на 4K екрана ще ти е различен, пикселите на квадратен инч ще са ти различни, ако другаде продължаваш да работиш на монитор с 1080p ще чувстваш разликата, вдигайки резолюцията на игрите може да се наложи да свалиш ефекти и качество ... станаха цяло стадо таралежи.

Винаги можеш да преминеш към 4K дори когато стане масов фактор, но все още е рано според мен.

• Автор
преди 2 часа, Gaming_Solutions написа:

Изчакайте новите карти на АМД. Какво ви е захранването все пак?

750. Купих изначално по мощно захранване, за да не го сменям, ако нещо реша да пипна.

преди 7 минути, Димитър Маневски написа:

750

Това не е марка, още по-малко модел. За комфортна игра на 4К, видеокарта под 3070 няма смисъл да се взема.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.