Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Първа кола за жена до 4500 лева

Featured Replies

• Автор
преди 2 часа, JKirilov написа:

Имам комшия, взет нов преди няколко години. Мога да питам.

Харесва ти отвътре обема ли? Тези мои размисли:?

Meривата е с външен размер на Поло и Гоуф...

Е, по-голяма е. АГолф старите не ги харесвам изобщо. Ако е от по-новите модели, не знам от коя година са, да. Ако е Голф Плюс още по-добре.
Ама защо си мислите, че искам рейс? Меривата ми е точна. Има голям багажник, висока е, защото аз съм висока жена и има място за удобно пъуване на всички вътре.
Иначе, може би, ако трябва да отговоря по точките ще е по-скоро 2 ;) Без опцията да съм 130 кила :)

преди 4 часа, andreygg написа:

Опел Мерива е опит за миниван на базата на Опел Корса.

https://bg.wikipedia.org/wiki/Опел_Мерива

Това добре ли е? За качество говоря. И не ми се смейте. Аз цял живот се возя.

Един колега си взе Мерива, като го знам колко детайлно оглежда, би трябвало да е добра. Единственото което той направи по нея като я взе е да монтира камера за паркиране понеже и жена му я кара.

• Автор
преди 1 час, rostislaf написа:

Един колега си взе Мерива, като го знам колко детайлно оглежда, би трябвало да е добра. Единственото което той направи по нея като я взе е да монтира камера за паркиране понеже и жена му я кара.

Имам човек, който цял живот с това се занимава и дори инженерната му специалност е ДВГ, има сервиз и той ще ми помогне в техническата част - да каже става ли точно този автомобил или не. Все пак първоначално искам да се ориентирам в избора си. Вашият отговор много ми помага! Благодаря!

Лили мани тия кочини опели голфове.Скачай на бумера, барем да знаеш , че имаш кола.По нататък ще му боднеш едни джанти 17-ки и и една музика Алпине.Хем ще имаш здрава кола, хем такава , която е все още еактуална, хем ще те подмлади с поне десет години.Защото тия коли носят духа на младоста.

• Автор
преди 2 часа, Alon_zo написа:

Лили мани тия кочини опели голфове.Скачай на бумера, барем да знаеш , че имаш кола.По нататък ще му боднеш едни джанти 17-ки и и една музика Алпине.Хем ще имаш здрава кола, хем такава , която е все още еактуална, хем ще те подмлади с поне десет години.Защото тия коли носят духа на младоста.

От дете много харесвам тази марка. Сега, по непонятни за мен причини славата е, че нея я карат "самоубийци". На този етап Бих купила BMW, ако е наистина нова кола. Не ми е нужно нещо да  ме подмладява :) Нужно ми е някакво коле, което да ми служи вярно. Така че, може и BMW да си взема. При мен никога нищо не е окончателно :)

преди 51 минути, liliyyy написа:

От дете много харесвам тази марка. Сега, по непонятни за мен причини славата е, че нея я карат "самоубийци". На този етап Бих купила BMW, ако е наистина нова кола. Не ми е нужно нещо да  ме подмладява :) Нужно ми е някакво коле, което да ми служи вярно. Така че, може и BMW да си взема. При мен никога нищо не е окончателно :)

Първата ми кола беше бмв, най-евтиния базов модел, купена за 1100лв от Враца, със спукан блок.Карах я един месец и я продадох на един приятел от съседното село до мойто.Чиляка пет години само сипва бензин и кара без да е сменил едно масло или болче по нея.И като ме види само ме благославя и черпи.Незнам да ли я кара още, не съм си ходил отдавна на село.След това пак си купих бмв и то се оказа здраво.След това смених много марки , с които станах приятел със собствениците на половината сервизи в града.Единствено само Сааб се оказа също много здрава, но тя е много чичарска, за това не бих я карал повече.

преди 3 часа, liliyyy написа:

Нова кола какво ще рече? :D Имам един баварец 2016-та година за 27 хилки и е твоя :D 

Иначе по темата- прегледай Audi от A3 и нагоре до 3.500-4.000 ще се намери някоя читава. Те са здрави Аудитата

Мани ги тия бавните полота,корсички

Тва да не е неква рибарска тема? Гледам надлъгването върви та пушек се вдига.
Не е рибарска, ама само да вметна, че моята кола е 2.5 и е 194 к.с. и не е хибрид, а гори 3 на 100 бензин градско!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

преди 23 минути, ostavime написа:

Не е рибарска, ама само да вметна, че моята кола е 2.5 и е 194 к.с. и не е хибрид, а гори 3 на 100 бензин градско!

Браво! Дизелче ли е? :D

преди 51 минути, ostavime написа:

И данъка е 15 лв

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.