Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Моля за съвет за подова настилка за кухня

Featured Replies

Преди няколко години сложих в кухнята от тия модерните балатоми, имитация на дървен под.Исках хем да е настилка, която да е хигиенична, хем като се погледне да придава битова атмосфера.Тука, модерните балатоми често се ползват за помещения където се изисква висока  степен на хигиена.Защото не държи толко студено, лесно се слага, лесно се почиства и прочие.Лошото е обаче, че ощетили се някъде , не може да се подмени само ощетеното, а целия балатом.Освен, което от крачетата на електроуредите след време остават отпечатаци.Моя се разкъса стабилно парче при позоционирането на един електроуред, то е отдолу под него не се вижда, но аз съм перфекционист и обичам всичко да е спица.Сега чакам обещетение от фирмата където ми докараха електроуреда мисля да добавя някой друг лев и като се затопли да прасна чистак бърсак друга настилка.Искам хем да е хигиенична, тоест каквото и да се разлее да не го попива и да се почиства лесно, хем да придава битова атмосфера, така като влезе човек и да му замирише на ориент.Иска ми се дървен под, но незнам да ли няма да попива и да ли ще се почиства лесно.Не говоря за ламинат, а истинско дърво.

https://www.home-max.bg/granitogres-wood-essence-honey-15x60/

Има плочки имитиращи дърво и ламиниран паркет. Можеш да ги мокриш без проблем. Дал съм ти примерни. Потърси в нета. Има много разновидности. Със сигурност ще си харесаш нещо. 

От дюшемето по-хубаво няма. Но не е евтино. При правилна направа и обработка няма проблем с разливането на течности. Като се захаби, се цикли и подът става като нов.
Не си казал по отношение на отоплението - отдолу има ли живущи, маза ли е...

Първо виж какви пари ще получиш.

След това огледайте текущото състояние на настилката навсякъде, без това което не се вижда!

За крака на мебели - има специални лепенки за крачета - може да ги ползвате тях или друг способ за да намалите риска от повреди.

Помислете дали трябва да се хвърля настилна която в частта която ползвате все още върши работа!

преди 1 час, цър-вул написа:

От дюшемето по-хубаво няма. Но не е евтино. При правилна направа и обработка няма проблем с разливането на течности. Като се захаби, се цикли и подът става като нов.
Не си казал по отношение на отоплението - отдолу има ли живущи, маза ли е...

Често казано и на мен ми се иска да е дюшеме.Няма подово отопление, основния под е бетон, който е равен.От долу живеят хора и се намира тяхната кухня.

Ако се топлят отдолу, и изолация не му е нужна - скара и дюшеме, правилно изцикляне за изравняване, кит за дюшеме и уретанов лак.

Забравих да кажа - саморазливните (наливните) подове също са добра идея. На епоксидна основа, могат да са едноцветни, многоцветни
polimeren-samonivelirast-pod-.720x0-is.j

3f5fb719d91000eb5f0fc6a5d8fbf.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.