Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Компютъра не се включва


Препоръчан отговор


Здравейте, 

днес смених охладителя  на процесора и когато дойде време да включа компютъра,не се пуска.Всичко съм направил правилно(не за първи път сменям охлаждане) и не знам от къде може да е проблема.Без да искам да съм увредил дъното или и аз не знам.Частите са:

R7 2700X

ASUS rx580 8gb

8GB на 3200

500W Redragon 80+ bronze

 

Благодаря предвалително!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 14 минути, versay77 написа:

Здравейте, 

днес смених охладителя  на процесора и когато дойде време да включа компютъра,не се пуска.Всичко съм направил правилно(не за първи път сменям охлаждане) и не знам от къде може да е проблема.Без да искам да съм увредил дъното или и аз не знам.Частите са:

R7 2700X

ASUS rx580 8gb

8GB на 3200

500W Redragon 80+ bronze

 

Благодаря предвалително!

Провери да не си забравил да закачиш някой кабел, като за начало.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Случайно да си изключил ключа на захранването без да искаш... ?

Ако не ти представлява проблем, направи една снимка, на която да се вижда цялото дъно и включените в него букси. 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 27 минути, Joss Bomon написа:

Случайно да си изключил ключа на захранването без да искаш... ?

Ако не ти представлява проблем, направи една снимка, на която да се вижда цялото дъно и включените в него букси. 

Ключа е включен и мисля,че всичко си е на мястото,реално единственият кабел който съм махал е на вентилатора на охладителя.

IMG_20201202_180742.jpg

IMG_20201202_175604.jpg

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Качеството на снимките не помогна много, но да монтираш охладителя в това тясно пространство без да разкачаш нищо... си е мазохизъм.

Значи, извадил си само букса на вентилатора на старото охлаждане и си монтирал новото. След това натискаш бутон за включване  и ... после какво точно се случва ?


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Захранването на процесора свързано ли е?

Ако върнеш стария охладител включва ли се?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

24 пиновата букса я извади и пак я постави често се размества при такава операция 

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
преди 22 минути, Joss Bomon написа:

Качеството на снимките не помогна много, но да монтираш охладителя в това тясно пространство без да разкачаш нищо... си е мазохизъм.

Значи, извадил си само букса на вентилатора на старото охлаждане и си монтирал новото. След това натискаш бутон за включване  и ... после какво точно се случва ?

Ами абсолютно нищо не се случва,никакви признаци на живот няма.Ще пробвам със старото охлаждане да видим какво ще стане.

След обстойно оглеждане се оказа,че един от кабелите леко се е извадил и от това идва целия проблем.Благодаря отново за отделеното време,желая ви лека вечер!!🙂

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване