Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Достатъчни ли са 20mbps за гейминг

mprodanov_

Препоръчан отговор

Здравейте. От дълго време търся оператор който да ми пусне оптичен интернет. В крайна сметка така и не намерих,освен че във Виваком ми предложиха някакъв "кабелен" интернет, не оптичен, някакъв друг мисля че беше IDSL нещо такова. Та въпроса ми е... Достатъчни ли ще са ми тези 20mbps постоянна скорост която ще може да поддържа този и тернет, за геймимг? Играя предимно CSGO, GTA V и чат пат Fortnite. Също така, от време на време пускам по някой стрийм в twitch.

-достатъчни ли са 20mbps??

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

За стриймове забрави с тая скорост.
За кой град става дума?

Град Казанлък, живея в къща

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Е та в Казанлък Виваком не могат да ти прекарат оптика до дома?

Мисля че нещо не си ги разбрал или те не са те разбрали,  @Емил Костов най добре ще ти обясни за възможностите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В булсатком ме отпращат с думите "няма достатъчно влъкна, заявката ви е отложена" 

От а1 нямат никакво покритие, единствено предлагат услугата NetBox с която ползвам 120GB на макс скорост и след това става бавен

А пък на виваком им се дразня най-много. Всеки път казват различно един път може друг път не можело да се пусне оптика до къща(а пък на сто метра до нас, съседите ни живеещи в къща имат пусната оптика 1000mbps и то на няколко къщи) 

Не знам... Ако някойзнае друг качествен оператор моля да ми пише

Същото така имам позната която до скоро е работила във Виваком и се опитва да ме убеди че 20mbps ще са ми достатъчни и за игри, предположение че първоначално се бях надъхал за поне 300mbps

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Изчакай Емо да се появи, той ще ти обясни за Виваком.

За друг оператор само този намерих за Казанлък : https://www.goldenpages.bg/bg/b/airone-6122898

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bubbles написа:

Изчакай Емо да се появи, той ще ти обясни за Виваком.

За друг оператор само този намерих за Казанлък : https://www.goldenpages.bg/bg/b/airone-6122898

Ок, благодаря

Ще изчакам да видя и неговия отговор

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 34 минути, mprodanov_ написа:

предположение че първоначално се бях надъхал за поне 300mbps

WoW ... как ли играят другите хора, направо не знам.

За игри - най-важно е закъснението - между теб и сървъра, аз на твое място бих си приготвил куфара ...

Иначе успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...