Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на 4К TV до 1200 лв .

Featured Replies

Здравейте ! 

До края на месеца възнамерявам да закупя нов 55' 4к телевизор , защото предишният ми не уцеля в битката с две годишният ми син . Предишният телевизор който ползвах беше 43' Sony XE70 (не помня последните две цифри) и като цяло бях доволен, но сега така или иначе ще взимам нов държа да е поне 55 инча, но и търся оптимално качество до 1200 лева затова не гледам към 65 инчовите модели. Към момента съм се спрял на три вариант :

1. Samsung TU8502 .
2. LG UN8000 .
3. Philips PUS8545 .

От ревютата които прочетох/изгледах останах с впечатлението, че Samsung-а е с най-добър контраст и ниво на черно защото е VA матрица, но поради този факт няма много добър зрителен ъгъл, което не ме притеснява особено. LG-то е с IPS матрица и е с доста по-наситени и ярки цветове, в HDR съдържание достига 400 нита, което за този ценови клас не е никак лошо . За Филипса не намерих кой знае какво, освен, че също има добри цветове и разбира се амбилайта . Телевизорът ще се ползва главно за гледане на тв съдържание на full hd и някои 4к канали, до колкото знам и трите модела ъпскейлват до 4к тв каналите , от време на време блу рей и Hdr филми през hdmi кабел и за спорт . Моля за съвет кой от трите си заслужава и ако може защо . Отворен съм и към други предложения до 1200 лева . 

преди 35 минути, DKaraivanov написа:

Samsung TU8502

Вземи модела от миналата година който е и 100Hz. Тая година моделите са орязани. Другите два модела няма и смисъл да се коментират,сравнени с RU80

https://www.pazaruvaj.com/lcd-crt-i-plasma-televizori-c3164/samsung/ue55ru8002-p457493400/

Аз пък като видя че е Филипс,го подминавам бързо.Не си заслужава дори да го поглеждам...

• Автор

Погледнах RU8000 , дори го дават 120хца , което е плюс за мен тъй като аз гледам рядко тв и в 90 % от случаите е за мачове или Формула 1. Единствено яркостта му не знам как, гледам, че в hdr малко се задъхва . А имате ли наблюдения върху Panasonic TX-58GX800E ? Въпросният Самсунг ли е според вас най-добрият избор до 1200 лева ? Благодаря и поздрави ! 

преди 3 часа, DKaraivanov написа:

Въпросният Самсунг ли е според вас най-добрият избор до 1200 лева

Да. 

Все пак избора си е ваш.

преди 3 часа, DKaraivanov написа:

А имате ли наблюдения върху Panasonic TX-58GX800E

Не е в класа на Самсунга.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.