Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Продават ли се все още Арко сапуните за бръснене?

minavazatoka

Препоръчан отговор

Здравейте, искам да попитам продават ли се още Арко сапуните за бръснене, които са цилиндрични в България.

Питам за този тип: Снимка Тук.

Бях гледал тема отворена за това, но беше преди време. Та въпросът ми е дали още ги продават и ако да къде? Защото гледах в онлайн магазини и хранителни магазини също и не го намирам, само някакви хора в olx и базар ги продават поне от мои наблюдения.

Благодаря ви предварително за информацията!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, досега нямаше в наличност и затова питах, не съм проверявал тези дни. Благодаря много и весели празници!

Уви след като се опитах да поръчам ми дава само една бройка и отказва да заявя повече като например 5-10.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Явно не е налично наистина, ако заявиш една бройка те изпраща към поръчката, но от 2 на горе не позволява.

Ако искаш може да се свържеш с тях най-отдолу на телефонния номер или по имейла и да видиш дали може да ти поръчат и изпратят.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това и ще направя утре. Защото явно сайтът им е счупен. Опитах да направя поръчка с един сапун и остриета за бръснене и ме върти в данни за поръчка и кошница постоянно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...