Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 3 часа, АСПЕКТ написа:

Добре, тогава защо в България е повече от Уганда. Нали едно и също правят шофьорите. Германия като копираше Англия през 19 век, беше ли богата държава? Россия като копира САЩ богата държава ли е? Китай също копира и е пълна с реплики.

Оборот. Имат големи търговски баланси, специално Германия постоянно е на излишък (изнася повече) и оттам и заплащането им е друго. 

Освен това, развитието на самото на общество е на друго равнище - социално взаимодействие между индивидите, регулации, закони, такси и прочее. 

Разликата не е само между шофьорите. Една учителка там взима 5-6 пъти повече, отколкото тук ... Пак едно и също вършат ... 

Ако сравним България с някоя държава в Африка - друга картинка ще е ... 

Ние де факто сме в "златната среда" ... Нито сме сред най-богатите, нито сред голямата мизерия ... Така че, трябва да знаем какво имаме и да го оценяме ... 

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 9 минути, васил козарев написа:

Оборот. Имат големи търговски баланси, специално Германия постоянно е на излишък (изнася повече) и оттам и заплащането им е друго. 

Освен това, развитието на самото на общество е на друго равнище - социално взаимодействие между индивидите, регулации, закони, такси и прочее. 

Разликата не е само между шофьорите. Една учителка там взима 5-6 пъти повече, отколкото тук ... Пак едно и също вършат ... 

Ако сравним България с някоя държава в Африка - друга картинка ще е ... 

Ние де факто сме в "златната среда" ... Нито сме сред най-богатите, нито сред голямата мизерия ... Така че, трябва да знаем какво имаме и да го оценяме ... 

Ключовата дума е иновация.

Ето списък.

Top25.jpg

Те определят цените на пазара.

dCZFa_CwUhqh79CtMeRtJdIurPFoGETf-btseXoF

• Автор

Ама брат Винкеларий яки смешки ръси

• Автор
преди 6 минути, васил козарев написа:

Кой е Винкеларий? 

Фена на Винпрома

• Автор
преди 9 часа, Kiеli написа:

джуджи снощи паднало в бъчвата с ракия :lol6:

Е, че той излизал ли е от бъчвата?

преди 12 минути, Bubbles написа:

Абе Йорки, морки, като му сложиш два-три картофа, някой морков и малко лук и чушчица става яхния един път и една студена биричка...
...и пак нема косми.

И пече при 250 градуса в предварително загрята фурна :D

Сготвихте на човека кучето ... :D

преди 9 минути, AAUUXX написа:

И пече при 250 градуса в предварително загрята фурна :D

Сготвихте на човека кучето ... :D

На нашите като почна така да им говоря(Ние имаме две Ши тцу-та и един голям ловджия калпазанин) и гледат умно умно и току почнат да се умилкват около мене.

преди 2 минути, Bubbles написа:

На нашите като почна така да им говоря(Ние имаме две Ши тцу-та и един голям ловджия калпазанин) и гледат умно умно и току почнат да се умилкват около мене.

И там във Франция ли така се вживяват с кучетата си. Говорят им все едно са хора, обличат ги с човешки дрехи.

Тук е така, нямат време да интегрират хората, за да се научат немски език, а с кучетата цели часове повтаряне и говорене.

Сякаш след 1 година кучето ще проговори.

току-що, АСПЕКТ написа:

И там във Франция ли така се вживяват с кучетата си. Говорят им все едно са хора, обличат ги с човешки дрехи 

май само ги запознава с рецептата :D

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И там във Франция ли така се вживяват с кучетата си. Говорят им все едно са хора, обличат ги с човешки дрехи.

Тук е така, нямат време да интегрират хората, за да се научат немски език, а с кучетата цели часове повтаряне и говорене.

О голяма любов са...
...ся то си е до човек, някои ги обичат и се вживяват, други пък не ги обичат...
Например съседа на тъщата им отрови котката и се пробва и на кучето им, та се наложи да му наливам здрав разум.

Тук на светофара. Жена с куче. И почва да говори.

Хайде, мамо. Спри се. Да, мамо. Ще пресечем. Да, червено е. Така се прави, когато сме на светофар. 

Още малко очаквах да му чете и Фауст на Гьоте.

преди 4 минути, AAUUXX написа:

май само ги запознава с рецептата :D

Тя жената като ме чу за пръв път да говоря на кучетата за картофи и лук, реши че съм сериозен, та трябваше да обяснявам че в Българията така си се шегуваме.
Ся вече е свикнала на моята непоправима ганьовска натура и не й прави впечатление.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Тук на светофара. Жена с куче. И почва да говори.

Хайде, мамо. Спри се. Да, мамо. Ще пресечем. Да, червено е. Така се прави, когато сме на светофар. 

Още малко очаквах да му чете и Фауст на Гьоте.

Не съм виждал такива тук, явно немците са по-любящи стопани...
...или пък по-откачени.

преди 18 часа, васил козарев написа:

Аааа! Е натряскал се е човека. 

Ох божееее какви хора пишат в тоя форум ... 

Ти па си моу убаф.

Знам, че с животните с любов, грижа..., но това ми идва прекалено. Даже и за Роси. Роси Кирилова.

преди 1 час, козата уфсъта и офицера написа:

Ти па си моу убаф.

Разбира се, че съм хубав. 

За грозните остава успокоението, че "за всеки влак си има пътници", "вътрешната красота е важна" и прочее самовнУшения. 

😁😁😁

преди 15 минути, васил козарев написа:

Разбира се, че съм хубав. 

За грозните остава успокоението, че "за всеки влак си има пътници", "вътрешната красота е важна" и прочее самовнУшения. 

😁😁😁

От къде се разбира?От д-р Хаус?Неееееее.Не можеш ме изпързаля.По твоята логика,си обратното.Да речем-Калиста Флокхарт.

преди 1 час, козата уфсъта и офицера написа:

От къде се разбира?От д-р Хаус?Неееееее.Не можеш ме изпързаля.По твоята логика,си обратното.Да речем-Калиста Флокхарт.

Последно, към кого имаш сексуални мераци - по д-р Хаус или Али Макбийл? 

преди 3 минути, васил козарев написа:

Последно, към кого имаш сексуални мераци - по д-р Хаус или Али Макбийл? 

Откъде се разбира,че имам сексуални мераци?

Моите,са доста различни от:Брадат 60 годишен перверзник и безцицеста грозотия.

Ти,нещо средно ли си?

преди 4 минути, козата уфсъта и офицера написа:

Откъде се разбира,че имам сексуални мераци?

Моите,са доста различни от:Брадат 60 годишен перверзник и безцицеста грозотия.

Ти,нещо средно ли си?

Що, освен тежки комплекси и хомосексуални влечения ли имаш.

преди 5 минути, васил козарев написа:

Що, освен тежки комплекси и хомосексуални влечения ли имаш.

Казах ти-Опитваш се,да се правиш на рамус.Много си далеч.Ама много.

Кажи къде прочете-че имам някакви желания към теб,пък били те и сексуални?

Нито личните ти нападки,нито социалните,нито...Нищо.Не те отдалечава от факта-Карлуково.Стаята ти е точно,до на мазния.Лика-прилика сте си.Единият задава въпроси(без ясно съдържание-другият,му отговаря-без абсолютно,никаква мисъл) просто си мисли,че е много интелигентен(пак беше,някаква мания).

преди 1 минута, козата уфсъта и офицера написа:

Казах ти-Опитваш се,да се правиш на рамус.Много си далеч.Ама много.

Кажи къде прочете-че имам някакви желания към теб,пък били те и сексуални?

Нито личните ти нападки,нито социалните,нито...Нищо.Не те отдалечава от факта-Карлуково.Стаята ти е точно,до на мазния.Лика-прилика сте си.Единият задава въпроси(без ясно съдържание-другият,му отговаря-без абсолютно,никаква мисъл) просто си мисли,че е много интелигентен(пак беше,някаква мания).

Защото самият ти Ник е признак за комплекси. 

Твоята особа въобще не ме касае, камоли да ти включа "името" в никнейма си. Впрочем, ти се и криеш зад анонимността си (защо ли) и се интересуваш дали е "убав" друг мъж. 

Подобен не здрав интерес към скромната ми особа, от разни психари, може само да ме радва. 

преди 15 минути, васил козарев написа:

Защото самият ти Ник е признак за комплекси. 

Твоята особа въобще не ме касае, камоли да ти включа "името" в никнейма си. Впрочем, ти се и криеш зад анонимността си (защо ли) и се интересуваш дали е "убав" друг мъж. 

Подобен не здрав интерес към скромната ми особа, от разни психари, може само да ме радва. 

ххахахахаахах

Щом си на други висоти и не те касая-не ме цитирай.Едно време,не смееше...Явно фобията ти,се е задълбочила.Потърси професионална помощ.Тук,я развиваш, още повече.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.