Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 28 минути, козата уфсъта и офицера написа:

ххахахахаахах

Щом си на други висоти и не те касая-не ме цитирай.Едно време,не смееше...Явно фобията ти,се е задълбочила.Потърси професионална помощ.Тук,я развиваш, още повече.

Що, целта ти е да те цитирам ли, драги? 

"Едно време, не смееше" ще рече "преди няколко дни" и при положение, че не те и помня кой си. Още по-малко пък, нивото ти на изразяване и комуникация е такова, че да не смея, каквото и да е. Още по-малко пък, да ме "затапиш". 

Аз "фобии" нямам, драги. Имам политически позиции. 

За професионална помощ е тоя с животинските фиксация в никнейма си. 

Както и да е, очевидно си неудачник, не предизвикващ интерес в реалния живот, че си търсиш "сламчица", за която да се хванеш, за да се почувстваш значим, било то и илюзорно. 

Повече няма да ти обръщам никакво внимание, колкото и да се напъваш за обратното.

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

и тука да го постна

преди 2 минути, Kiеli написа:

нали ви обещах хидра?

One:

5j5hNWn.jpg

Due:

IQmu0QM.jpg

Trua:

g4KdAwM.jpg

И едно пате в калчища:

ITNc2ye.jpg

• Автор

Пацата е по яка от видрата :)

преди 18 часа, AAUUXX написа:

И пече при 250 градуса в предварително загрята фурна :D

Сготвихте на човека кучето ... :D

Е за виетнамци да си чувал?

има секви чудеса, особено на тема птици

тая патка е в друга клетка

тия дето са при видрата са по-големи от нея

ако нямахме прасе във форума сигур щях с тях да си пълня камерата

• Автор
преди 17 часа, Bubbles написа:

Ся вече е свикнала на моята непоправима ганьовска натура и не й прави впечатление.

Еха :)

преди 2 минути, Kiеli написа:

ако нямахме прасе във форума сигур щях с тях да си пълня камерата

По добре фризера да пълниш с тях

преди 21 минути, васил козарев написа:

Важното е, че вимпромът не е станал обект на дивЕрсанти ... 

ти и аз няма как да знаем това :speak:

задкулисните игри само задкулисните хора си ги знаят

• Автор
преди 9 часа, Coco2 написа:

тъпчо-Васил

Аа Царя на лютеницата и Повелителя на гущерите не е тъп моля  не го обиждай :)

преди 8 минути, AAUUXX написа:

Май за Васил Козарев иде реч.

Абсолютно.

Царя на късият разказ-с двеста думи,не казва нищо.А темата коя е м@йната му.Важното е-да се празнослови и резпечатва,неговият ореол за гуру.Ама гуру на кое...?

Навремето такива като него,пишеха в обществените тоалетни.Със странно "мастило".Сега,със същото мастило-във форума.

Отприщил се е.Някой/нещо:dollars: го е нахъсал.

преди 17 минути, Coco2 написа:

На коко1,другото аз.

начи стават две прасета баси :no-no:

• Автор
преди 3 часа, AAUUXX написа:

Май за Васил Козарев иде реч.

А добре

преди 44 минути, Kiеli написа:

начи стават две прасета баси :no-no:

Да ама:

Това съм аз

1949598624_images(1).jpg.e32881528e70cb2f211d19a99aa1a475.jpg

А това е той

images.jpg.450d5a70f9f3498a9dd09075943a49ea.jpg

Знамето на Франция е сменено от Макрон.

https://www.bbc.com/news/world-europe-59283134

mjzoan4ifzz71.png?auto=webp&s=86788ad6f3

преди 6 часа, Coco2 написа:

Абсолютно.

Царя на късият разказ-с двеста думи,не казва нищо.А темата коя е м@йната му.Важното е-да се празнослови и резпечатва,неговият ореол за гуру.Ама гуру на кое...?

Навремето такива като него,пишеха в обществените тоалетни.Със странно "мастило".Сега,със същото мастило-във форума.

Отприщил се е.Някой/нещо:dollars: го е нахъсал.

И това го знаеш, защото си бил от "контингента" на тия надписи... :D  

Мъжките "занимания" винаги са били срамно нещо ... Но вече сте "приети" и "равни" на нормалните хора ... 

Така че, няма поводи да се притесняваш ... нито криеш ... 

Ще те обгрижваме с бозичка ... А от някои съфорумци, недокосвали жена от памтивека, може и айрЯнче да получиш ... 

Фатмаци, колкото щеш тука ... 

И, ако си послушен няма да е само през пИпетката ...  Но все пак трябва да се внимава ... да не ти оттърве сИфоня ... 

@Coco2 И какво толкова се разсърдиха, че те спряха да пишеш за 8 дни?

Лети врабец, пухти, поти се, в ноктите си носи антилопа... Два други си говорят:
- К'во му става на тоя?!
- Абе остави, подхвърлили му в гнездото яйце на крокодил...

преди 21 минути, ДзВяРа! написа:

@Coco2 И какво толкова се разсърдиха, че те спряха да пишеш за 8 дни?

Карантинирали го за 8 дни ... 

Нормалните хора си изкарваме наказанието, както трябва ... 

Но той, не може да се лиши да използва форума като отдушник за пропитите си с джибри душевни терзания и комплекси, прави профил след профил, 

за да му четем делириумните изстъпления ...  

Никой не го интересуват нито личните му "размисли и страсти", нито алкохолните му "дълбокомислия", но е длъжен да дойде и да се изгрухти, досущ като свинка ровеща с зурличката в кочинката си ... 

И като са го запрЕтили и от немай къде да си избива битовите проблеми, го хваща истерията да си прави профил след профил, кой от кой с по-малоумно име ... 

Което е олицетворение на собствената му изпълнена със злоба и погрешна самооценка, натура ... 

Форумът е вземат за място, не където да се води дискусия, а за поле на изява на разни изпаднали тИпове, чиито младени и смислени години, отдавна са отминали ...  Движени от стимули Харесвам - Нехаресвам, свалят до собственото си битово ниво всеки един опит за дискусия. 

Гордо заявяват че "този е тъп", "онзи е прост", този бил "платен", защото видиш ли не следва утвърдения им модел на малоумно и овче следване на "вечни" истини ...  Набиване нервозно краче в земята, изпадане в истерии, че другите  не ни разбират, не са съгласни с истините, втълпени ни от руската пропаганда, плющенето на глупост след глупост ги води до усещането, че са значими, че са "звезди" в интернет пространството, че те са с нещо "различни". Нито блестят, нито са интересни, нито различни от масовия битов алкохолик, прекарващ ден след ден, в присушаване на бутилки ракия в обвитата си в мизерия хралупа, която нарича свой дом. "Путин е Велик", "Путин ще ни спаси", са откровенията на масата пропаднали алкохолици. 

Нито са за съжаление, нито заслужават да им се обръща внимание, докарали са се до това дередже сами, и сами ще си носят кръста. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.