Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Говорилня или дрън-тема тема

Featured Replies

преди 2 минути, Kiеli написа:

от "същата" поредица :D

https://www.imdb.com/title/tt27528139/

Ами,изчерпаха се и се чудят какви глупости да създават.

Енерджи

В Румъния

• Отговори 92k
  • Прегледи 3,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И аз искам да се върне, но го няма вече...Остави и кифтаците и барабоите и лаптопа...и мен и Меца...Погребахме го на 30-тия ми рожден ден...и сега не знам какво да правя... Днес е 15-тия ден от както

• Турете барем две.

• Когато избухне бунтът на машините, най-важно е да се окажете максимално отдалечени от всички фабрики за вибратори.  

Публикувани изображения

преди 7 минути, нушо написа:

Ами,изчерпаха се и се чудят какви глупости да създават.

Енерджи

В Румъния

Е, щом изкараха Христо Ботев терорист. Какво да си мислят за тия? Англосаксонска паплач.

Влиза един пич в една кръчма в Перник и още на входа съобщава:
- Абе знаете ли кой умре?
Всички казали:
- Не?
- Е па, умре Майкъл Джексън!
От маса в дъното, видимо разтревожен, станал Вуте и с треперещ глас промълвил:
- А Миле Китич добре ли е?!

Звяр

• Автор

Малии гусин О е уникат......... Тъп по тъп най тъп гусин О...

• Автор
преди 9 минути, нушо написа:

Прасето ли 0 ?

Да, Грухи Биосов Олигофренов

преди 40 минути, petie1 написа:

Да, Грухи Биосов Олигофренов

Не бе, не може да е толкова тъп. Прави се. Да му се обръща внимание. Или е бот.

Има си специализирани форуми/магазини, за 3-5 долара си купуваш всякакво инфо... Да не говоря че в куора и реддит има всичко.

Реших да направя един проект сам. И като не разбирам от окабеляване - попитах тук, Дракона ме насочи.

Прегледах реддит и след два дена, всичко работеше. 

Ако не можех да се оправя - за десетина кинта, има подробно упътване, като за неразбиращи.

Питай го как мисли да хаква мрежи, като му трябват 32 Гб памет. На Влади му показах, как да разбие файла - за @NonsenseGenerator_v3.4 2000 лева.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

според BBC Ахил или гърците изглеждат така.

1518801673-screen-shot-2018-02-16-at-172

p05z3q75.jpg

zeus-and-achilles-0b775ee.jpg?quality=90

Сигур е бил на море.

Тия съвсем изтрещяха.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Добро утро,

според BBC Ахил или гърците изглеждат така.

1518801673-screen-shot-2018-02-16-at-172

p05z3q75.jpg

zeus-and-achilles-0b775ee.jpg?quality=90

Според Woke пропагандата на Netflix, Малката Русалка и Клеопатра също са Африканци.

преди 5 минути, NonsenseGenerator_v3.4 написа:

Според Woke пропагандата на Netflix, Малката Русалка и Клеопатра също са Африканци.

Интересно какво ли ще стане ако утре се направи филм за някой негър но ролята се изпълни от бял актьор?

току-що, Bubbles написа:

Интересно какво ли ще стане ако утре се направи филм за някой негър но ролята се изпълни от бял актьор?

Ще започнат да лъжат, че става въпрос за расизъм, "white supremacy" и заличаване на историята на черните хора...

преди 5 минути, NonsenseGenerator_v3.4 написа:

Ще започнат да лъжат, че става въпрос за расизъм, "white supremacy" и заличаване на историята на черните хора...

И сега ако съм на мястото на гърците ще осъдя ВВСто за тая гавра с Ахил, ако ли не ще им спретна филм за баба Елизабет и грозната й фамилия и всичките до един ще са църни кат' въглени.

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Имаш в предвид файла за текстовите документи ли.

Да. 

Моята "библия" е 70 Гб. И с 32 рам - се озорва. Та трябва да я пускам, на другия компютър. Както и да е.

Нали за това е форум - някой пита, други отговарят. Сондира се ... Кой с грешно, кой с право. Е, някои са вездесъщи и тяхното мнение е миродавно...

Аз нямам проблем да споделям, каквото знам. Също и да попитам, за каквото не знам.

Имам чувството, че О ни изпитва. Проверява ни. Като ченге. Кой - колко знае... 

преди 23 минути, Teemo написа:

Да. 

Моята "библия" е 70 Гб. И с 32 рам - се озорва. Та трябва да я пускам, на другия компютър. Както и да е.

Нали за това е форум - някой пита, други отговарят. Сондира се ... Кой с грешно, кой с право. Е, някои са вездесъщи и тяхното мнение е миродавно...

Аз нямам проблем да споделям, каквото знам. Също и да попитам, за каквото не знам.

Имам чувството, че О ни изпитва. Проверява ни. Като ченге. Кой - колко знае... 

Владо в момента не може да пише след 6 дни ще може.

Да така е прав си форума си е за това да споделяме каквото знаем а не като грухчо да грухти само и да пуска по 1001 Теми че искал да хакне на комшията си мрежата.

преди 19 минути, evogen написа:

Владо в момента не може да пише след 6 дни ще може.

Да така е прав си форума си е за това да споделяме каквото знаем а не като грухчо да грухти само и да пуска по 1001 Теми че искал да хакне на комшията си мрежата.

Заради линка ?

преди 11 минути, Teemo написа:

Заради линка ?

Не защото съм бил обидил грухчо и ме е докладвал. А домакина е забърсал писаниците ми да не грозят темата щото няма да има място за ярма да руча гъци гъци.:lol6:

преди 3 часа, Teemo написа:

Не бе, не може да е толкова тъп. Прави се. Да му се обръща внимание. Или е бот.

Има си специализирани форуми/магазини, за 3-5 долара си купуваш всякакво инфо... Да не говоря че в куора и реддит има всичко.

Реших да направя един проект сам. И като не разбирам от окабеляване - попитах тук, Дракона ме насочи.

Прегледах реддит и след два дена, всичко работеше. 

Ако не можех да се оправя - за десетина кинта, има подробно упътване, като за неразбиращи.

Питай го как мисли да хаква мрежи, като му трябват 32 Гб памет. На Влади му показах, как да разбие файла - за @NonsenseGenerator_v3.4 2000 лева.

Преди година някъде, забелязах в един момент, че всяка вечер в 22.00 PfSens-a и WiFi контролера пищят на умряло за неоторизиран достъп. Викам си - ясна работата - на някой комшийско пишлеме му спират нета в 22.00 :) Пуснах му едното SSID с тъпа парола, която, естествено беше "разбита" за 10 мин. 

А, добре дошъл! Почнах да ограничавам поестепенно Minimum RSSI, докато се ориентирам за растоянието...и хоп готово - тъпо пишлеме :) После е ясно - яде бой 2 пъти :) 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.