Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Таблет Lenovo изчезване на свободно място

Featured Replies

Дадоха ми таблета да му кача само навигация,той затова ще се и ползва.Върнах му заводските настройки и имаше около 3 ГБ свободно място.Качих навигацията тя зае около 200мб.След няколко часа го пуснах пак да видя дали работи навигацията и хоп няма място.Разгледах хранилището и по файловете който ми дава трябва да има 2 Гб свободни,но изписва,че има няколко МБ.Закачих го на компа и там дава няколко Мб.Има ли някакво приложение да видя къде реално са заети?

Точен модел? Тази навигация сигурно ли е, че не си тегли допълнителни неща и не си прави други папки? Може и някои приложения да са се обновили.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

може ли марка

В заглавието.

преди 3 минути, Raze написа:

Точен модел? Тази навигация сигурно ли е, че не си тегли допълнителни неща и не си прави други папки? Може и някои приложения да са се обновили.

В заглавието.

То вярно, че нося очила но модел не виждам. Написано е таблет леново и дотам. Нали знаеш поговорката, че не всяко магаре се казва Марко.

• Автор

TB3-730X.Навигацията е Igo,изцяло ползва офлайн карти.Таблета дори не съм го вързвал към интернет.

Същата навигация съм я слагал на друг таблет пак с 8Гб и там си останаха почти 3Гб свободно място.

преди 2 минути, fixxxer написа:

TB3-730X.Навигацията е Igo,изцяло ползва офлайн карти.Таблета дори не съм го вързвал към интернет.

Ако това ти е моделът на устройството, нормално да ти се случва такова нещо. 

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Ако това ти е моделът на устройството, нормално да ти се случва такова нещо. 

Въпроса ми е как изчезнаха ей така за два часа?

преди 1 минута, RudeBoy написа:

Сложи на таблета карта памет, и инсталирай на нея навигацията.

Става когато е само на вътрешната.

Сериозно ли очакваш някой във форума да ти каже, при положение, че таблетът е в ръцете ти?!? 

Разгледай какво има на него, и ще разбереш.

преди 53 минути, fixxxer написа:

Въпроса ми е как изчезнаха ей така за два часа?

Като за начало виж дали не ти липсва оперативина памет, а не място. Но ти казвам, че с този таблет няма да ти мине номерът. Имам телефон HUAWEI Y5ii, който е със същите параметри. Въпреки хардуерен ресет и почистване на системата както и ограничаване на интернет връзката, прави същите глупости.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 минути, fixxxer написа:

Значи сборката ти е неподходяща, и не можеш да си настроиш sys файла. 

Моята спокойно се инсталира и работи и от картата, и от вътрешната памет.

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Като за начало виж дали не ти липсва оперативина памет, а не място. Но ти казвам, че с този таблет няма да ти мине номера. Имам телефон HUAWE Y5ii, който е със същите параметри. Въпреки хардуерен ресет и почистване на системата както и ограничаване на интернет връзката, прави същите глупости.

Явно е за боклука.Но ми стана интересно как се изгуби ей така.Навигацията си бачка просто това ще е само на него.

току-що, fixxxer написа:

Явно е за боклука.Но ми стана интересно как се изгуби ей така.Навигацията си бачка просто това ще е само на него.

Самият Андроид си иска неговото. 

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Самият Андроид си иска неговото. 

Явно  ги е лапнало малко след рестора.Благодаря!

• Автор

Сега се сетих,че го бях забравил.Е много ти благодаря нещата са по-добре с него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.