Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли бърз начин за изтривне на приятели в фейсбука?

Featured Replies

Добро утро и за много години! Имам над 2000 приятели в профила си, голяма игра е да ги трия един по един, има ли по бърз начин, било с едно щракване да си изчистя списъка с приятели? Имах спомен преди няколко години че от настроките някъде си, ти вади списъка с приятели и имаше маркиране и маркиране на всички, сега обаче ама хич не виждам тази опция.

Няма такава. Трябва един по един.

И кво ти пречат, нека си стоят.

преди 6 часа, SimonaMonche написа:

Имах спомен преди няколко години че от настроките някъде си, ти вади списъка с приятели и имаше маркиране и маркиране на всички, сега обаче ама хич не виждам тази опция.

Тази платформа с годините се превръща в по-зле поддържана, но потребителите нямат друг избор. Парадокс. Много пъти е дискутирано, че е на самотек и ако бяхте в час нямаше сега да разпитвате за същото. Не се заяждам, казвам го с уважение.

преди 1 час, haidukpikaso написа:

И кво ти пречат, нека си стоят.

Временна депресия!
Аз познавам един, който  ликвидира приятелите си само защото не са се сетили да му честитят популярния светъл празник гергьовден. Редуцирал списъка с 90% :giggle1:

преди 5 минути, Бонбон с катран! написа:

Временна депресия!
Аз познавам един, който  ликвидира приятелите си само защото не са се сетили да му честитят популярния светъл празник гергьовден. Редуцирал списъка с 90% :giggle1:

Моите са 5000 и изпадам у депресия като се затрие някой и ми развали хубавото число.

:lol6:

преди 13 минути, haidukpikaso написа:

Моите са 5000 и изпадам у депресия като се затрие някой и ми развали хубавото число.

Ами ако ги съблазняваш там, с фейк снимки от Латисия Каста, ще се препълниш, а ограничението е до 5000. Останалите само следват безмълвно според настройката ти. Що не споделиш и на мен да разгледам как изглежда профила ти? Може да открия някоя забележка или слабо място. ;) Често намирам грешки и недостатъци, с които се компрометират потребителите.

преди 17 минути, Бонбон с катран! написа:

Ами ако ги съблазняваш там, с фейк снимки от Латисия Каста, ще се препълниш, а ограничението е до 5000. Останалите само следват безмълвно според настройката ти. Що не споделиш и на мен да разгледам как изглежда профила ти? Може да открия някоя забележка или слабо място. ;) Често намирам грешки и недостатъци, с които се компрометират потребителите.

Тц, със снимки на животинки.

Пък станаха толкова понеже играя куест игри и там си трябва поддръжка от приятели.

Няма как да го разгледаш ако не си ми приятел, не е публичен.

:cool:

• Автор

Вие елате вижте моя, не е публичен, но въпреки това се показват 4-5 снимки на кръст и се убиха да ми пишат и изпращат покани, а сама на две ми се вижда лицето, какви хора само... 😂

Отваряш си профила, даваш на приятели, като ти се покажат всичките до профилната им снимка в дясно има 3 точки, даваш там и премахваш и следване и прочите. При добра скорост може да махаш по 40 на минута.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.